70.000 TL Emekli Kredisi Kampanyası: İş Bankası, QNB Finansbank ve Akbank!

70.000 TL Emekli Kredisi Kampanyası: İş Bankası, QNB Finansbank ve Akbank!

70.000 TL Emekli Kredisi Kampanyası: İş Bankası, QNB Finansbank ve Akbank!
Yayın Tarihi: 28.06.2023 23:40:00

Son dakika olarak duyurulan emekli kredisi kampanyaları ile İş Bankası, QNB Finansbank ve Akbank, emekli müşterilere 70.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Eğer emekliyseniz ve maaşınızı bu bankalardan birisinden alıyorsanız, hızlı bir şekilde başvuru yaparak 70.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Bu krediler ihtiyaç kredisi olarak verilmekte olup, bankaya göre faiz oranları uygulanmakta ve 36 ay vade seçeneği sunulmaktadır. Bu süre zarfında istediğiniz kadar taksitlendirme yapabilirsiniz.

İş Bankası Emekliye 70.000 TL Kredi Başvurusu

İş Bankası, emekli kredisi almak isteyen müşterilerine şubelerinden hızlı bir şekilde işlem yapma imkanı sunmaktadır. Emekli maaşınızı İş Bankası'ndan almanız veya yeni bir taşıma yapmanız gerekmektedir. Kredi başvurusunda bulunacak kişilerin 70 yaşını aşmamış olması ve kredi sicillerinde herhangi bir sorun bulunmaması gerekmektedir. Başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız en yakın İş Bankası şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İş Bankası, uygun faiz oranları ile müşterilerine 36 ay vadeye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Ayrıca emekli kredisi kullanırken, diğer bankalardaki borçlarınızı bir araya getirerek borç kapatma kredisi olarak da kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank 70.000 TL Emekli Kredi Başvurusu

Emeklilere kredi veren bir diğer banka olan QNB Finansbank, şubelerine başvurarak 70.000 TL emekli kredisi kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Kredi alabilmeniz için maaş taşıması yapmanız gerekmektedir. Banka, kredi notunuza ve kredi sicilinize göre başvurunuzu değerlendirecektir. Ayrıca kredi alan müşterilere 36 ay vade seçeneği sunulmaktadır. QNB Finansbank'tan emekli kredisi alırken, aynı zamanda borç kapatma kredisi, konut kredisi veya taşıt kredisi gibi diğer kredi seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. CardFinans Emekli Kredi Kartı gibi emeklilere özel kredi kartını almak isterseniz, bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

Akbank 70.000 TL Emekli Kredisi Kampanyası

Akbank, emekli müşterilere 70.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Başvuruda bulunan müşteriler, aynı gün içinde kredilerini kullanabilmektedirler. Ancak bu krediyi kullanabilmek için emekli maaşınızın Akbank'ta olması gerekmektedir. Akbank, emekli kredisi için 36 ay vade seçeneği sunmaktadır. Eğer bankada bir hesabınız varsa, 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarınız için internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Bu şekilde şubeye gitmeden kredi imkanından yararlanabilirsiniz. Ancak 50.000 TL üzerinde bir kredi talep ediyorsanız, kimlik belgenizle birlikte şubeye gitmeniz gerekmektedir. Ayrıca emekli geliriniz dışında başka bir geliriniz varsa, bunu bankaya bildirmeniz daha sağlıklı olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR