7500 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlar dikkat! PTT sizlere daha fazla maaş verecek!

7500 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlar dikkat! PTT sizlere daha fazla maaş verecek!

7500 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlar dikkat! PTT sizlere daha fazla maaş verecek!
Yayın Tarihi: 14.10.2023 12:00:00

PTT üzerinden yapılan yeni duyuru ile birlikte nakit ihtiyacı olan emeklilerin 7.500 TL ve üzerinde maaşı olması durumunda PTT üzerinden hızlı bir şekilde başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanabilecekleri bir kampanya başladı açıklandı. PTT emekli kredisi olarak verilen bu kredilerde şartlara uygun olan tüm vatandaşlar emekli maaşı hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar ve nakit işlemlerine Bu banka üzerinden diledikleri zaman hızlı bir şekilde yapabiliyorlar.

PTT EMEKLİYE MÜJDE VERDİ

PTT kendi bankasına emekli maaşını taşıyan tüm vatandaşları için belirli şartlara göre hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi ödeyeceğini açıkladı. acil ihtiyacınızın olması durumunda PTT üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı ile birlikte dilediğiniz zaman maaş üzerinden Kredi alabiliyor ve hiçbir zaman parasız kalmıyorsunuz.

SMS ATARAK DA ÖDEME ALABİLİRSİNİZ

PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar bireysel kredi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa aktif Bank aracılığı ile verilecek olan bu bireysel kredi kampanyaları da katılabilir ve diledikleri zaman bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. PTT emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz krediler de sizlere düşük faiz oranları ile birlikte işlemler yaparken Kredi ödemelerini aynı zamanda Cep telefonunuz üzerinden sms ile başvuru yaparak da Ödeme alıp almayacağınızı görebilirsiniz. PTT sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı 30 50 numarasına göndererek buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceksiniz ve onaylanan tutarın ne kadar olduğunu da hemen görebileceksiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR