7500 TL Ve Üzerinde Emekli Maaşları Alanlar İçin Bugün Bir Açıklama Yapıldı! Bankalardan Nakit Alabileceksiniz

7500 TL Ve Üzerinde Emekli Maaşları Alanlar İçin Bugün Bir Açıklama Yapıldı! Bankalardan Nakit Alabileceksiniz

7500 TL Ve Üzerinde Emekli Maaşları Alanlar İçin Bugün Bir Açıklama Yapıldı! Bankalardan Nakit Alabileceksiniz
Yayın Tarihi: 28.07.2023 11:28:00

Emeklileri sevindirecek bir haber geldi! Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan emeklilere nakit promosyon kampanyası başlattı. Bu kampanya ile emeklilere maaş miktarlarına göre 7.500 TL'ye kadar nakit para veriliyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen emeklilerin 31 Temmuz tarihine kadar katılım süresi bulunuyor.

Emeklilere sunulan nakit promosyon kampanyası kapsamında, SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi Bankası'ndan alma taahhüdü veren müşterilere 8.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuluyor. Kampanyaya katılan emekliler, promosyon taahhütnamesini imzaladıktan sonra maaş miktarlarına göre farklı tutarlarda nakit promosyon alabiliyorlar.

Emeklilerin aylık net gelirleri 3.499 TL'ye kadar olanlar 4.500 TL nakit promosyon alırken, 3.500 TL ile 7.499 TL arasındaki emekliler 5.250 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arasındakiler 6.750 TL ve 10.000 TL'nin üzerinde maaş alan emeklilere 7.500 TL nakit promosyon ödeniyor.

Ayrıca, ek ödül taahhütnamesini imzalayan müşterilerin sonraki 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermesi durumunda maaş baremi bağımsız 250 TL ek nakit ödül alabiliyorlar.

Kampanya kapsamında ek ödül taahhütnamesi imzalayan müşterilere ise ilk maaş ödemesini aldıkları ayı takip eden ayın ilk gününden itibaren 0 faizle 2.000 TL'ye kadar esnek hesap limiti sağlanıyor. Kampanyadan faydalanmak için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

Ayrıca, 1 Temmuz 2023 ile 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında ilk kez Yapı Kredi kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler de ek 750 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklar. Bu ödemeler emekli maaş hesaplarına yapılacak ve ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldıkları ayı takip eden ay içinde gerçekleştirilecektir.

Son olarak, kampanya döneminde ek ödül taahhütnamesini imzalayan müşterilere yeni Bireysel Emeklilik sözleşmeleri için ek 250 TL nakit promosyon fırsatı sunuluyor. Bu promosyon için Bireysel Emeklilik Sözleşmesi'nde ödeme tercihi olarak hesabı seçmeleri ve sözleşmeye ait minimum 400 TL tahsilatın yapılması gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası'nın emekli promosyon kampanyası ile emeklilere sağlanan bu nakit para imkanı, milyonlarca emekli vatandaşımıza ekonomik açıdan destek olmayı hedefliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR