77 yaşındaki Japon Sanatçı Tatsuo Horiuchi Microsoft Excel ile Resim Çizmek

Microsoft'un Excel programı ile böyle harika çizimler yapmak kaç kişinin aklına gelebilir? İşte Japon Sanatçı Tatsuo Horiuchi'nin hikayesi.

77 yaşındaki Japon Sanatçı Tatsuo Horiuchi Microsoft Excel ile Resim Çizmek
Yayın Tarihi: 9.12.2017 16:16:00

Microsoft Ofis uygulamasını birçoğumuz duymuşuz ve hayatımızın bir parçası olmuştur. Onlar içerisinde en sık kullanılanlar şüphe yok ki Word ve Excel programlarıdır. Ancak bizler genelde Excel'i ofis işlerimizde, tablolar hazırlarken, kısa program yapıları için, bazı formülle hesap yapmak için kullanıyoruz. Ancak Japon sanatçı Tatsuo Horiuchi bunu farklı bir amaç için kullanmış.



2000'li yıllarda Excel ile resim çizmeye başlayan Tatsuo Horiuchi hedeflerine 10 yıl sonra ulaştı. Bu işe başlarken en büyük amacının yaptığı bu işin tüm dünya çapında duyulması olduğunu dile getiren ünlü sanatçı Tatsuo Horiuchi bunu başarmış gibi gözüküyor.




Başladığı ilk yıllarda herkesin kendisiyle dalga geçtiğini ancak zamanla ortaya çıkan işleri gördüklerinde saygı duyulduğunu ve heryerde eserlerinin parmakla gösterildiğini dile getiren Tatsuo Horiuchi, en çok Japonya'nın manzalarını çizmekle ünlü.

Bu işi büyük keyifle yaptığını dile getiren Tatsuo Horiuchi en büyük sıkıntısının ise bunun gelire dönüşmesi olduğunu ifade ediyor. Yaptığı işin para dönüştürme konusunda başarılı olamayan Tatsuo Horiuchi bu hobisinden çok yakında vazgeçebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR