81 il için duyuruldu: SGK destekli olarak, Emekli vatandaşlara ödeme olacak

81 il için duyuruldu: SGK destekli olarak, Emekli vatandaşlara ödeme olacak

81 il için duyuruldu: SGK destekli olarak, Emekli vatandaşlara ödeme olacak
Yayın Tarihi: 14.10.2023 19:02:00

SGK destekli olarak emekli olan vatandaşların nakit ihtiyacı olmaları durumunda olabilecekleri kredi kampanyası başladı. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan Bu kampanyada limitlerde belli oldu. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yapılacak olan Kredi başvurularında emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden alıyor olmanız durumunda ve daha önce Kredi kullanmamanız durumunda diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranları ile birlikte 100.000 TL'ye kadar emekli kredisi alabilirsiniz.

SGK destekli olarak verilecek bireysel tüketici kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların başvuru şartlarına uygun olmaları halinde işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilirken nakit ihtiyacı olup bireysel tüketici kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara da hemen aynı gün içinde ödemeler verilmektedir.

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden maaş alan emekliler başvurularını gerçekleştirmek için kendi maaş almış oldukları banka şubelerine gidebilir veya herhangi bir Garanti Bankası veya Ziraat Bankası şubelerine giderek de bireysel müşteri temsilcisi üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirebilmektedir. 2 banka üzerinden verilecek olan kredilerde 100.000 TL'ye kadar kredi onayı almanız durumunda sizlere 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturulur ve diğer bankalardaki olan öncelikli olarak kredi kartı borçlarınız ile birlikte Kredi borçlarınız kapatılmaktadır. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası aynı zamanda vatandaşlara ihtiyaç kredisi haricinde konut kredileri ve taşıt kredisi almak isteyen kişilere de destek olacağını ve kefilsiz bir şekilde emekli maaşı hesapları üzerinden bu işlemleri yapacağını açıkladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR