9000 TL ödeme emekliye verilecek! Son dakika haberi geldi

9000 TL ödeme emekliye verilecek! Son dakika haberi geldi

9000 TL ödeme emekliye verilecek! Son dakika haberi geldi
Yayın Tarihi: 24.09.2023 18:59:00

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşı alan vatandaşları sevindirecek özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya, emekli maaşı hesabını bu bankalarda kullananlara özel olarak sunuluyor. Emekliler, internet bankacılığı şifrelerini alarak, hafta sonu dahil olmak üzere her zaman 9000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilme imkanına sahip olacaklar.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen emeklilere müjdeli haber, banka genel müdürlükleri tarafından duyuruldu. Krediler, 36 ay vadeli olarak sunuluyor ve şartlara uygun emekliler aynı gün içinde kredi desteği ödemelerini alabilirler.

Başvurularını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapacak olan emekliler, kimlik numaralarıyla yapılan sorgulama sonucunda kredi politikalarına uygun olup olmadıklarını öğrenebilirler. Özellikle bu bankalardan düzenli ödeme yapmış olan kişilere, 9000 TL'ye kadar ödeme hazır limit sunulmaktadır.

Emekli maaşı sahipleri, banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan internet bankacılığı ve mobil uygulamalar aracılığıyla kolayca başvurularını tamamlayabilirler. Emekli maaşı hesapları üzerinden başvuru yapanlar, başvurularının onaylanması durumunda aynı gün içinde kredi desteği ödemelerini alabilirler ve ayrıca 9000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanından da yararlanabilirler. Emekli maaşlarını bu bankalara taşıyacak olanlar ise yüksek limitli kredi kullanabilecekleri gibi 9000 TL'ye kadar kredi mevduat hesabı başvurusu yaparak ekstra nakit desteği elde edebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR