A Spor izle A Spor Canlı Hatayspor Galatasaray izle A Spor hangi kanalda

A Spor izle. A Spor canlı yayını. Hatayspor Galatasaray izle. hatayspor Galatasaray maçını canlı izle. Hatayspor Galatasaray hangi kanalda? A Spor hangi kanalda var. İşte Hatayspor Galatasaray maçı canlı yayını.

A Spor izle A Spor Canlı Hatayspor Galatasaray izle A Spor hangi kanalda
Yayın Tarihi: 27.02.2019 13:43:00

A Spor izle. A Spor canlı yayını. Türkiye Kupası çeyrek final maçında Hatayspor Galatasaray karşı karşıya geliyor. Hatayspor Galatasaray maçı A spor'da yayınlanacak. Peki A Spor hangi kanalda? A spor nasıl canlı izlenir? Sizler için Hatayspor Galatasaray canlı yayını derledik. Hafta içi öğlen yayınlanacak Hatayspor Galatasaray maçı A spor ekranlarında yayınlanacak.

A Spor hangi kanallarda?

FREKANS: 12053 Mhz
SYMBOL RATE: 27500
POLARİZASYON: H ( Yatay )
FEC: 5/6

A Spor DIGITURK hangi kanalda? : 88. kanal
A Spor TİVİBU hangi kanalda? : 81. kanal
A Spor D-SMART hangi kanalda? : 80. kanal
A Spor KABLO TV hangi kanalda? : 142 ve 143 . Kanal.

Hatayspor Galatasaray izle A Spor canlı yayın

Hatayspor Galatasaray maçı A Spor kanalında yayınlanacak. A Spor Digitürk, Tivibu , D Smart ve Kablo TV canlı olarak izlenebilecek. Tüm kanallarda yer alan A Spor internetten canlı olarakta izlenebiliyor. 


Semih Kaya ve Ahmet Çalık

Galatasaray'ın Luyindima ve Marcao arkasında hazır olarak bekleyen iki stoperi Semih Kaya ve Ahmet Çalık yan yana oynayacak. Defansta problem yaşamak istemeyen iki oyuncu performansı da merak ediliyor. Çünkü Marcao ve Luyindama her an sarı kart cezası yada kırmızı kart cezası yerine kadroda yer bulabilir. 

Ömer Bayram yerine Emre Taşdemir

İki transferde de Fatih Terim imzası yer alıyor. Ancak İmparator son haftalarda seçimin Emre Taşdemir'den yana kullanıyor. Bedelsiz olarak 1.5 yıl kadroya katılan Emre Taşdemir, çıkış yakalamk istiyor. 

Emre Akbaba ilk 11'de

Galatasaray'da uzun süren sakatlığı sonrası Akhisarspor maçında sahada kalan Emre Akbaba maç performansı için tekrardan sahada. Belhanda'nın yükselen performansı nedeniyle kadroda yer alamayna Akbaba kendini göstermek istiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR