ABB'den tutacaklara burç yorumu sürprizi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) insanların ülke gündemindeki ve özel yaşamındaki stresini bir nebze azaltmak için metroda yüzleri güldüren bir şey daha yaptı.

ABB'den tutacaklara burç yorumu sürprizi
Yayın Tarihi: 29.08.2023 14:37:00

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) şehrin kaosu ve ülke gündeminin yarattığı stresi bir nebze azaltmak için yüzleri güldüren bir işi imza attı. Ankara'da metroyu kullanan yolcular bugün mutlu bir sürprizle karşılandı.

ABB, metro tutacaklarına astıkları gülümseten yazılarda bu sefer burçlar yer aldı. Ankara Belediyesi, bu sefer metro tutacaklarına yüzleri güldüren güldüren burç yorumları astı. Ankara metrosu bir nebze olsun vatandaşlara mutluluk vermeye devam ediyor.




Ankara Büyükşehir Belediyesi, işten, okuldan, hastaneden yorgun stresli dönen, akşam haberleri sosyal medya stresiyle mutsuzluğa hapsedilen insanları bir nebze olsun motive etmek için daha öncede motivasyon sözlerini metro tutacağını asmıştı. Ankca tabii ki kötülükle beslenenler tutacakların içindeki yazılar sökmüştü.

Ankara Belediye yerine yenilerinin geleceği sözünü vermişti. ABB sözünü tuttu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu sefer tutacaklara birbirinden tatlı burç yorumları astı. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR