Abdullah Avcı Beşiktaş'ta! Avcı Beşiktaş'la Sözleşme imzaladı

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı oldu! Abdullah Avcı Beşiktaş ile sözleşmeyi imzaladı ve resmen takımın başına geçiyor! Abdullah Avcı kaç yıllık sözleşme imzaladı, ne kadar ücret alacak? Başakşehir Abdullah Avcı transferine ne dedi?

Abdullah Avcı Beşiktaş'ta! Avcı Beşiktaş'la Sözleşme imzaladı
Yayın Tarihi: 30.05.2019 01:04:00

Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesiyle birlikte boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için harekete geçen Beşiktaş, sezon öncesi kampı başlamadan önce hocasını buldu! İstanbul Başakşehir'in hocası, deneyimli isim 55 yaşındaki Abdullah Avcı Beşiktaş'ın başına geçti! Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın teklifini Başakşehir yönetiminden de izin alarak kabul etti. Abdullah Avcı gelecek sezon itibariyle Beşiktaş'ın başında olacak, kampta da Beşiktaş'ı sezona hazırlayacak! 

Abdullah Avcı ilk olarak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la görüştü ve Başakşehir yönetimi, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüşerek müsaade alması gerektiğini belirtti. Abdullah Avcı'nın gemileri yakmasının ardından Başkan Göksel Gümüşdağ da hocasına "Yolun açık olsun." dedi. Beşiktaş Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı ile 2+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı! Transferin yakında açıklanması bekleniyor.

ABDULLAH AVCI'LI BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in ardından teknik direktörünü hızla takıma kazandırdı. Sergen Yalçın'ın daha tam olarak Beşiktaş seviyesine gelmediğini düşünen Orman, Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı da karar kıldı ve takımı Abdullah Avcı'ya emanet etmeye karar verdi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR