Acele edin! 3 gün sürecek tuvalet kağıdı indirimi başladı!

Tuvalet kağıdı stokları bitenler hemen o markete akın etsin! Tuvalet kağıdında yüzde 50 indirim sadece 3 gün sürecek.

Acele edin! 3 gün sürecek tuvalet kağıdı indirimi başladı!
Yayın Tarihi: 16.10.2023 19:01:00

Evinde tuvalet kağıdı stoğu bitenler hemen o markete akın etsin. Çünkü Bim marketler zincirinde tuvalet kağıtları %50 indirimli şekilde raflardaki yerini aldı.

Market ürünlerinde gelen zamlardan en çok etkilenen temel ihtiyaç ürünlerinden birisi hiç kuşkusuz tuvalet kağıdı. Özellikle Pandemi döneminde tüm dünyada stokları biten tuvalet kağıdı yeni zam öncesi BİM marketler zincirinde üç gün boyunca yarı fiyatına satılacak.

Zam yağmurlarından en çok etkilenen ürünlerden biri tuvalet kağıdı. Tuvalet kağıdı almak için market market gezen vatandaşlara müjdeli haber BİM'den geldi. Neredeyse 300 TL'ye kadar dayanan fiyatlara ulaşan 40'lı tuvalet kağıdı ürünlerinde BİM'de dev kampanya duyurusu geldi. Yeni zam öncesi banyosunda dükkanında tuvalet kağıdı bitenler acele etsin! Çünkü bu indirim sadece 3 gün sürecek! 


3 GÜN BOYUNCA YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM

Vatandaşların market alışverişlerinde indirim broşürlerine bakarak en uygun, en ekonomik tuvalet kağıdını bulmaya çalışması üç gün boyunca yaşanmayacak çünkü BİM mağazalarında tuvalet kağıdında %50’ye varan indirim duyuruldu. Ancak bu indirimdan faydalanmak için elinizi çabuk tutmanız gerekli. Çünkü BİM tuvalet kağıdı indirimi sadece üç gün sürecek ve raflar şimdiden boşaltılmaya başlandı bile.

Bim marketler zinciri‘nde 40'lu tuvalet kağıdı yüzde 50 indirim ile bir alana bir bedava fırsatı yaşatacak. Evinde tuvalet kağıdı stoğu bitenler yeni zam gelmeden elini acele tutsun. Bim marketlerde raflar boşalmadan tuvalet kağıdı alışverişinizi rahatça yapın ve zam öncesi stoklarınızı hazırlayın. Bim marketlerinden Famila tuvalet kağıdının fiyatı 125 TL'ye kadar düşürüldü. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR