"Acil Kredi" ödemesi verilecek! QNB Finansbank duyurdu!

"Acil Kredi" ödemesi verilecek! QNB Finansbank duyurdu!

"Acil Kredi" ödemesi verilecek! QNB Finansbank duyurdu!
Yayın Tarihi: 28.06.2023 21:49:00

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlatarak "Acil Kredi" ödemesi vereceğini duyurdu. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, QNB Finansbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı elde edecekler. Başvurunuz onaylandığında kredi ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplara yatırılacaktır. Bu kampanyada cep telefonu üzerinden SMS ile başvuru yapabileceğiniz gibi banka şubeleri üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek kredi puanına sahip olan vatandaşlar, başvuruları onaylandığında istedikleri zaman kredi ödemelerini hesaplarına alabileceklerdir.

Acil ihtiyaç kredisi başvurusu için farklı yöntemler bulunmaktadır. Banka şubeleri, SMS sistemi, internet sitesi ve online bankacılık aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz. SMS sistemi, kolay ve hızlı bir başvuru seçeneği sunmaktadır. TC kimlik numaranızı 5030'a mesaj olarak göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka, başvurunuzu değerlendirdikten sonra size 5 dakika içinde geri dönüş yapacaktır. Başvurunuz onaylandığında banka şubesine giderek kimlik ibrazıyla kredi kullanabilir veya hesabınız varsa internet bankacılığından işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank, müşterilerine sunduğu Acil Kredi fırsatıyla nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamalarına olanak tanımaktadır. Ancak başvuruda bulunmadan önce kredi şartlarını dikkatlice incelemeniz ve gelir durumunuzla uyumlu bir seçim yapmanız önemlidir. Banka, müşterilerine uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılama konusunda destek olmayı hedeflemektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR