Acil nakit desteği o bankadan geldi!

Nakit paraya sıkışan vatandaşlara bir müjde de o bankadan geldi. Acil nakit desteği şartsız anında hesaplara yatacak!

Acil nakit desteği o bankadan geldi!
Yayın Tarihi: 4.10.2023 19:44:00

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjde o bankadan geldi! Ekonomik olarak zorlanan nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlara faizsiz ödeme desteği müjdesi! 

Ardı ardına gelen zamlar halkı çok zor duruma soktu. Ancak bankaların yüksek faizleri vatandaşaların kredi çekmesini imkansız hale getirdi. Kredi kartına yüklenen vatandaşlar kredi kartı borcunu ödemek için çareyi yine de en uygun faizli kredi veren bankayı aramakta buldu. Bugün ise mutlu haber o bankadan geldi.
 
Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için müjdeli haber Albaraka Türk'ten geldi. Albaraka Türk, yüksek faiz nedeniyle kredi çekmekten çekinen vatandaşlara 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak yeni bir kredi kampanyası başlattı. Albaraka Türk'ten 25 bin TL acil nakit desteği açıklandı. Albaraka Türk müşterileri, borçlarını faiz ödemeden hem de 3 ay ertelenebilmeli 6 ay vadeli şekilde 25 bin TL çekerek ödeyebilirler.

ANINDA KREDİ 

Albaraka Türk müşterileri 25 Bin TL krediyi uygun şartlar sağlandığı takdirde hemen çekebilir. Peki o şartlar neler? 25 bin TL acil nakit desteği için 25 yaş ve üstü zorunluluğu bulunmaktadır. 25 yaş üzeri başvurusu onaylanan banka müşterileri, anında hesaplarına yatan parayı kullanabilirler.
Kredi başvurusu için Albaraka Türk mobil uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktor. Mobil uygulamayı indirdikten sonra kredi kampanyası menüsüne girerek 25 bin TL kredi seçeneğine tıklayabilirsiniz. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR