Acil nakit ihtiyacı olanlara anında 50 Bin TL yatıyor!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara anında 50 Bin TL kredi imkanı açıklandı!

Acil nakit ihtiyacı olanlara anında 50 Bin TL yatıyor!
Yayın Tarihi: 30.09.2023 15:21:00

PTT'den acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlara büyük destek! PTT, yeni bir kredi
kampanyası ile acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. PTT üzerinden acil nakit ihtiyacınız için kredi şansı! Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sunuluyor.

Vatandaşların şu sıralara ihtiyacı olan acik nakit paraya dair PTT'den destek kampanyas geldi. Kampanya kapsamında 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanı vatandaşlara sunuldu. 50.000 TL'lik kredi kampanyası için şartlar da oldukça basit. Acil nakit ihtiyacınız varsa, kredi ödemelerinizi hemen hesabınıza yatması için PTT'ye başvurun.

PTT'DEN İHTİYAÇ KREDİSİ 

PTT, ihtiyaç kredisi kampanyasında düşük faiz ve 3 ay erteleme imkanı sunuyor. Bankaların yüksek faizlerine artık muhtaç değilsiniz. Uygun faiz oranları ile kredi kullanma fırsatı için PTT'den destek geldi. PTT, ihtiyaç kredisi kampanyası ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere destek oluyor. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, SMS ile başvuru yapabilirler. Bunun için cep telefonunuzdan PTT'ye kayıt yapmanız gerekiyor. Bir başka seçenek de en yakın PTT şubesine gitmeniz. Size en yakın PTT şubesine giderek PTT'den kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için de sadece kimliğiniz gereklidir. Başvurunuz onaylandığı takdirde T.C. kimliğinizle PTT Bank şubelerine gittiğinizde, anında nakit kredinizi çekebileceksiniz. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR