Acil para isteyenler için 80.000 TL ödeme haberi geldi, Nakit ihtiyacınıza 24 ay vadeli çözüm!

Acil para isteyenler için 80.000 TL ödeme haberi geldi, Nakit ihtiyacınıza 24 ay vadeli çözüm!

Acil para isteyenler için 80.000 TL ödeme haberi geldi, Nakit ihtiyacınıza 24 ay vadeli çözüm!
Yayın Tarihi: 28.07.2023 22:12:00

Yapı Kredi Bankası, kimlik numarası üzerinden verilecek olan 80.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında şartlara uygun olan vatandaşlar, gelir belgesi olmaksızın 24 ay vadeli nakit kredi alabileceklerdir. Başvuru için sadece kimlik numarası kullanılarak yapılacak olan sorgulama sonucunda, banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olan müşterilere kredi onayı verilecektir.

Kampanya Detayları

  • Kampanya kapsamında 80.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verilecektir.
  • Kredi vadesi 24 ay olarak belirlenmiştir.
  • Gelir belgesi istenmeyecektir.
  • Kredi onayı almak için banka kredi puanının 1400 ve üzerinde olması gerekmektedir.

Başvuru Yöntemleri

  • Başvurular kimlik numarası üzerinden SMS atarak yapılabilir. "Bireysel" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasını ve aylık geliri ekleyerek mesajı 44 11 numarasına göndermek yeterlidir.
  • Banka hesabı olan müşteriler, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 7/24 kredi başvurusu yapabilirler. Başvurular hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek ve onaylanan krediler aynı gün içinde hesaba yatırılacaktır.

Kredi Onayı ve Kullanımı

  • Başvurular sonucunda kredi onayı, 5 dakika içinde SMS yoluyla öğrenilebilir.
  • Kredi onayı alındıktan sonra müşteriler, 24 ay vadeli olarak 80.000 TL nakit kredi kullanabileceklerdir.

Yapı Kredi Bankası, kimlik numarası üzerinden gerçekleştirilen bu özel kredi kampanyasıyla müşterilerine hızlı ve pratik bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Başvuru için gelir belgesi istenmemesi ve SMS ile kolayca başvuru yapılabilmesi, müşterilerin bu kampanyayı tercih etmelerini sağlamaktadır. Onaylanan krediler aynı gün içinde hesaba yatırılarak, nakit ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanabilecektir. Banka müşterileri, 15 gün içinde başvurularını gerçekleştirerek bu avantajlı kredi kampanyasından faydalanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR