Acil para isteyenler için nakit ödeme: 3 dakika içinde hemen alın!

Acil para isteyenler için nakit ödeme: 3 dakika içinde hemen alın!

Acil para isteyenler için nakit ödeme: 3 dakika içinde hemen alın!
Yayın Tarihi: 30.07.2023 14:01:00

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank ve Garanti Bankası, yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. Bu özel kampanya ile vatandaşlar, 3 dakika içinde sonuç alarak nakit ödemelerini hesaplarına alabilecekler. Kampanya, 1 Ağustos Salı gününden itibaren başlayacak ve başvurulara paralel olarak 35.000 TL nakit ödeme yapılacak.

Akbank ve Garanti Bankası'nın öncülük ettiği bu kampanyada, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kolayca destek alabilecekler. Kampanyaya katılmak için 18 yaş ve üzeri olma şartı aranmaktadır. Ayrıca, alınan nakit paralar 3 yıl vadeli olarak ödenecektir. Başvurular için bankalara gitmeye gerek yok. Eğer Akbank veya Garanti Bankası müşterisiyseniz, sadece mobil bankacılığı kullanarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı Başvuru, Sürekli Ödeme

Akbank ve Garanti Bankası üzerinden yapılan başvurular olumlu sonuçlandığında, nakit para sadece 2 dakika içinde hesabınıza geçmiş olacak. Akbank için, TC kimlik numaranızı 4425'e SMS olarak göndermek başvuru için yeterli olacaktır. Bu kredi için vatandaşlardan kredi notu ve gelir belgesi talep edilmemektedir. Geri ödeme ise 3 yıl vadeli olarak azar azar taksitlerle yapılabilir.

Garanti Bankası için ise 3390'a cep telefonunuzdan SMS göndermek başvuru işleminizi tamamlamak için yeterli olacaktır. Garanti Bankası mobil uygulamasını indirerek işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. TC kimlik numaranızı SMS ile gönderdikten sonra, banka tarafından krediniz hemen onaylanacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR