Acil para isteyenlere büyük müjde verildi! TEB bankası 90 gün ödemesi olmayan yeni kredi paketi açıkladı

Acil para isteyenlere büyük müjde verildi! TEB bankası 90 gün ödemesi olmayan yeni kredi paketi açıkladı

Acil para isteyenlere büyük müjde verildi! TEB bankası 90 gün ödemesi olmayan yeni kredi paketi açıkladı
Yayın Tarihi: 27.08.2023 09:15:00

Son dakika haberi: Bankadan nakit kredi almak isteyenler için ve acil paraya ihtiyacı olanlar için TEB bankası tarafından yeni bir kampanya açıklandı. Nakit ihtiyacı olan herkes, bu nakit kampanyasından faydalanabilecek ve nakit kredi ile birlikte ilk taksit ödemesini 90 gün yapmayacak. Acil para ihtiyacınızın olduğu bu dönemde, nakit kredi almak isteyen bireylerin özellikle TEB bankası tarafından verilen hoş geldin kredisi önemli olmaktadır. 

TEB bankası kişilere düşük faiz oranları ile birlikte sunacağı bu yeni kredi kampanyasında hemen sonuç verecek ve anında onaylanan tutar kişinin hesabına yatacak. Kredi kullanacak olan kişilere banka ayrıca 5 dakika içinde sonuç verecek ve onaylanan tutarı 50 bin TL'ye kadar olmak şartı ile 36 ay vadeye bölecek. 

TEB BANKASI HOŞ GELDİN KREDİSİ KAMPANYASI 

TEB bankası yaptığı bu yeni kampanya ile ilgili detayları da paylaştı. Yeni müşteri olmanız durumunda sizlere verilecek olan tüm ihtiyaç kredilerinde aylık faiz oranı 1.89 dan başlayacak. TEB bankası yaptığı bu kredi ödemesi ile birlikte 1.89 faizlerle işlem yapacak. Kredi başvurusu yapacak olan kişilere 1.89 faizlerle nakit ödeme kişilerin kredi notuna göre ödenmektedir. Ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan kişilere banka 18 yaş üzerinde olması ve TC vatandaşı olması durumunda ödeme vermektedir. 

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak için ayrıca bankanın resmi internet sitesini de kullanabilirsiniz. Bu şekilde bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabileceksiniz. Başvurunuzu internet üzerinden yaparsanız otomatik olarak kredi değerlendirilmesi yapılır ve bu değerlendirme sonucuna göre kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. 

TEB, onaylanan krediye ilişkin son kararı verme, kefil ve ek belge talep etme, faiz oranını değiştirme gibi yetkilere sahiptir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR