Acil para isteyenlere PTT'den 33.000 TL ödeme! Başvuru yaparak alınıyor!

Acil para isteyenlere PTT'den 33.000 TL ödeme! Başvuru yaparak alınıyor! 

Acil para isteyenlere PTT'den 33.000 TL ödeme! Başvuru yaparak alınıyor!
Yayın Tarihi: 18.09.2023 08:45:00

Acil para ihtiyacınızın olması durumunda PTT üzerinden 33 bin TL nakit alabilirsiniz. 33 bin TL nakit alacak olan kişiler PTT üzerinden işlem yapmak istiyorsa, Nakit kredi başvurusu yapmak için SMS atabilir veya PTT şubelerine gidebilir. PTT ve Aktifbank aracılığı ile verilecek olan bu nakit kredi kampanyasında 33 bin TL kredi ödemesi, özellikle düşük kredi notu olan kişiler içinde ödenmektedir. PTT ve Aktifbank üzerinden başvuru yaparak onay alınacak ve nakit kampanyalardan faydalanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli yeni bir kredi paketi açıklandı! PTT ve Aktifbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için SMS atacaklar şu adımları takip edebilir. 

SMS KREDİ BAŞVURU

SMS ile 33 bin TL ödeme almak için başvuru yapacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu ile bu krediyi kullanabilir. SMS ile PTT üzerinden başvuru yapacaksanız, PTT yazın boşluk bırakın ve 11 Haneli TC Kimlik Numaranızı Yazarak bu mesajı 3050 numarasına atın! Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız ve ne kadar onay aldığınızı göreceksiniz. 

PTT ŞUBELERİNDEN BAŞVURU

PTT şubelerine giderek de gişe personeli ile kredi başvurusu formunu doldurabilir ve kredi başvurusunu hemen yapabilirsiniz. PTT üzerinden şubelere giderek kredi kullanacak olan kişilerin emekli olması halinde ise emekli maaş müşterisi olması gerekiyor ve bu bankadan maaş alması gerekiyor. Maaş müşterisi yeni olan kişiler ilk maaşını aldığı zaman kredi kullanacaklardır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR