ACİL PARA isteyenlere PTT'den destek!

ACİL PARA isteyenlere PTT'den destek!

ACİL PARA isteyenlere PTT'den destek!
Yayın Tarihi: 22.09.2023 14:53:00

Acil nakit ihtiyacınız mı var? Artık PTT ve Aktifbank işbirliğiyle 33 bin TL nakit kredi alabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler, PTT üzerinden SMS ile başvuru yapabilir veya en yakın PTT şubesine giderek işlemlerini gerçekleştirebilirler. PTT ve Aktifbank tarafından sunulan bu nakit kredi kampanyası, özellikle düşük kredi notuna sahip bireyler için uygun ödeme koşulları sunmaktadır. Ayrıca, başvuru yapanlara 3 ay erteleme imkanı da sağlanmaktadır.

PTT ve Aktifbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler için SMS ile başvuru yapma seçeneği sunulmaktadır. Başvurmak isteyen kişiler, PTT yazıp boşluk bırakarak 11 haneli TC Kimlik Numaralarını ekleyerek bu mesajı 3050 numarasına gönderebilirler. Bu basit adımları takip ederek kredi başvurusu yapabilir ve onay sonucunu öğrenebilirler.

Ayrıca, PTT şubelerine giderek de kredi başvurusu yapabilirsiniz. PTT şubelerinde gişe personeli ile iletişime geçerek kredi başvuru formunu doldurabilir ve hızlıca başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Emekli olanlar içinse emekli maaşı müşterisi olma şartı aranmaktadır ve maaşlarını bu bankadan alıyor olmaları gerekmektedir. Yeni maaş müşterileri ise ilk maaşlarını aldıktan sonra kredi başvurusu yapabilirler.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR