Acil para ödemesi... Nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank hemen kredi veriyor!

Acil para ödemesi... Nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank hemen kredi veriyor!

Acil para ödemesi... Nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank hemen kredi veriyor!
Yayın Tarihi: 1.08.2023 21:48:00

QNB Finansbank, yeni bir kredi kampanyası başlatarak nakit ihtiyacı olan müşterilere 33000 TL'ye kadar acil kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, bireysel müşteriler banka kredi şartlarına uygun oldukları takdirde, acil para ihtiyacını karşılamak için başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

Kampanya Detayları

Bu özel kampanyada, ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilere 33000 TL'ye kadar kredi imkanı verilecektir. Kredi kullanacak müşterilere 36 ay vadeli olarak işlem yapılacak ve ödemeler 3 ay ertelenebilecektir. Kredi başvurusunda gelir belgesi talep edilmeyecektir. Banka kredi puanı 1500 ve üzeri olan müşterilere öncelik verilecektir.

SMS Kredi Başvurusu

Acil kredi ihtiyacı olanlar, başvurularını şubeye gitmeden ve uzun süreler beklemek zorunda kalmadan cep telefonları üzerinden de gerçekleştirebileceklerdir. Bu kampanyaya katılmak isteyenler, SMS ile başvuruda bulunarak ne kadar kredi alabileceklerini öğrenebilirler. Başvuruyu gerçekleştirmek için cep telefonundan TC kimlik numarasını 50 30 numarasına göndermek yeterli olacaktır. Başvuru sonrasında, 36 ay vadeli kredi imkanı müşterilere hızlı bir şekilde sağlanacaktır.

Başvuru İçin Diğer Yöntemler

Başvuru için en yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, QNB Finansbank'ın mobil uygulaması üzerinden de 33000 TL kredi kullanma imkanı mevcuttur.

QNB Finansbank üzerinden başlatılan bu özel kredi kampanyası, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için hızlı ve kolay bir çözüm sunmaktadır. Başvuru sırasında gelir belgesi talep edilmemesi ve SMS ile başvurunun mümkün olması bu kampanyayı cazip hale getirmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR