Acun Ilıcalı: Dünyayı Ele Geçirmek Üzereyim

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu kanalda ilginç açıklamalarda bulundu. Ilıcalı; "Bana 1,5 yıl verin dünyayı ele geçirmek üzereyim." sözleriyle gündem oldu.

Acun Ilıcalı: Dünyayı Ele Geçirmek Üzereyim
Yayın Tarihi: 13.03.2018 13:25:00

Televizyon dünyasının rakipsiz ismi yine iddialı açıklamarda bulundu. Şu sıralar yine Survivor programıyla gündemden düşmeyen Ilıcalı, katıldığı programda elde ettiği başarılarının yanı sıra gelecekte ulaşmak istediği hedeflerden de bahsetti. Ünlü televizyoncunun bu açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Ilıcalı; "Dünyada kendini kabul ettirmeyi başarmış ilk Türk prodüksiyon şirketiyiz. Hayalim 40 ülkede aynı anda bizim prodüksiyonumuzun işlerinin olması. Dün dünyada 4 ülkede birinci olduk.  Televizyon açısından en önemli ülkede prodüksiyon yaptığımı düşünün. Amerika için yapılacak olan Survivor’da ödül olarak Türk yemekleri, Türkiye gezisi yapıldığını düşünün. Bunları başarmak istiyorum. İnsanlar reytingle kafayı bozduğumu düşünüyorlar. Artık Survivor’un birinci, ikinci, üçüncü olması benim konsantrasyonum içinde değil. Survivor’u global bir şekilde oynatmak istiyorum. Survivor Kolombiya, nisan ayında başlayacak." sözlerini kaydetti.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR