Acun Ilıcalı instagramdan Paylaştı Mesut Özil Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Acun Ilıcalı Mesut Özil Amine Gülşe düğününden fotoğrafı instagram hesabında paylaştı. Acun Ilıcalı Mesut Özil'le fotoğrafını imalı mesajla paylaştı. Mesut Özil Fenerbahçe'ye mi geliyor? Mesut Özil, Türkiye'de mi futbol oynayacak?

Acun Ilıcalı instagramdan Paylaştı Mesut Özil Fenerbahçe'ye mi geliyor?
Yayın Tarihi: 8.06.2019 01:04:00

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı ünlü futbolcu Mesut Özil ve oyuncu sevgilisi Amine Gülşe'nin düğününe katıldı. Düğünde gelin ve damatla fotoğraf çektiren Acun Ilıcalı, Özil'le birlikte yer aldığı fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak Özil-Gülşe çiftine mutluluklar diledi. Ayrıca Mesut Özil'le ilgili imalı bir mesaj Fenerbahçelileri heyecanlandırdı!

Acun Ilıcalı, Mesut Özil ve Amine Gülşe ile kızının yer aldığı fotoğrafı "İkinize de ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah bu sene vatan hasretin de sona erer :)" mesajıyla yayımladı! Acun Ilıcalı'nın "İnşallah bu sene vatan hasretin de sona erer." sözü olay oldu! 


MESUT ÖZİL FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLACAK MI?


Uzun süredir adı Fenerbahçe ile anılan Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Son dönemde WINWIN kampanyasından da gelir elde eden ve borçlarını da yapılandırma yoluna giden Fenerbahçe, transfer sezonunda bombayı Mesut Özil ile patlatmak istiyor. Mesut Özil, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı, daha önce Özil kendisi Arsenal'de kalacağını açıklamıştı ancak Fenerbahçe, Özil transferi için her yolu deniyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR