Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya 20K takipçiyi alıp instagram hesabını gizledi!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya O Ses Türkiye Yılbaşı gecesinde ekranlara gelmişti. Çağla Altunkaya instagram adresini gizledi. Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ilk defa O Ses Türkiye Yılbaşı programında ekranlara gelmişti. Çağla Altunkaya 5k olan takipçisi 26K ulaşıp instagram adresini gizleme

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya 20K takipçiyi alıp instagram hesabını gizledi!
Yayın Tarihi: 4.01.2020 19:49:00

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya O Ses Türkiye Yılbaşı gecesinde ekranlara gelmişti. Çağla Altunkaya instagram adresini gizledi. Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ilk defa O Ses Türkiye Yılbaşı programında ekranlara gelmişti. Çağla Altunkaya 5k olan takipçisi 26K ulaşıp instagram adresini gizlemek zorunda kaldı.

Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Çağla Altunkaya göründü!

O Ses Türkiye Yılbaşı bölümünde Çağla Altunkaya damga vurdu. Çağla Altunkaya, İbrahim Büyükak'ın şarkısında görüntülendi. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü bu akşamda ekranlara gelecek. Acun Ilıcalı'nın ekibi Acun Medya o görüntüleri atacak mı yayınlayacak mı bekleyip göreceğiz. 

Çağla Altunkaya gizlendi!




O Ses Türkiye Yılbaşı bölümünde görüntülendikden sonra iki tarafta açıklama yapmadı. Ancak 5 fotoğrafı olan instagram adresinde Çağla, MasterChef, O Ses çekimlerini hepsini paylaşmış. Acun Ilıcalı'nın ortağı Esat Yontunç'un eşiyle de iki fotoğrafı bulunuyor.

20K Takipçi geldi!



5000 olan takipçi sayısı 26.000 çıkartan Çağla Altunkaya yeni bir Şeyma Subaşı olmak istemedi. Sosyal medya hesabını gizleyen Çağla Altunkaya gelen takip isteklerini kabul ediyor mu bilinmiyor. Hesap gizleme işi iki nedenle yapılıyor. İlk neden takipçi keşif yapmasın takip etsin kabul ediyim diye. Şu an oldukça popüler olan Çağla Altunkaya, yüksek ihtimalle takip isteklerini kabul ediyor.

Çağla Altunkaya çok kısa sürede Şeyma Subaşı instagram da en büyük rakibi olabilecek bir taktik geliştirdiğini sizlere söyleyelim. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR