Addo’da Sadece Rahatlık Değil, Estetik de Ön Planda

Bir şirketin marka imajını ve verimliliğini doğrudan etkileyen ofisler mutlaka en kaliteli mobilyalar ile donatılmak ve kusursuz bir atmosfere sahip olmak zorundadır.

Addo’da Sadece Rahatlık Değil, Estetik de Ön Planda
Yayın Tarihi: 4.02.2020 12:05:00

Bir şirketin marka imajını ve verimliliğini doğrudan etkileyen ofisler mutlaka en kaliteli mobilyalar ile donatılmak ve kusursuz bir atmosfere sahip olmak zorundadır. Çalışanların ve müşterilerin rahatı için özel tasarlanan ofis mobilyaları üreten Addo’da sadece rahatlık değil özel bir estetik de hedefleniyor.
 
Ofis mobilyaları çözümlerinde farklı ürün portföyü ve üretimin her aşamasında kullanılan yüksek teknoloji Addo’nun kusursuz ürünler ortaya koymasını sağlıyor. Ödüllü tasarım ekibi ile tasarım aşamasından başlayarak üretimin her anında yüksek özenle karşılaşacağınız firmada her ofisin kendine özgü bir atmosfere bürünmesi ve bir ruhu olması için çalışılıyor.
 
Müşteri ve çalışanlarınız konforu hissedecek
 
Addo modern ofis mobilyaları , çalışma ortamınızda rahat ettiğiniz kadar görsel açıdan da besleyici bir atmosfer yaratmak için çözümler sunmakta. Ofis koltuklarından bekleme salonlarına kadar bir ofisin ihtiyaç duyacağı tüm ürün çözümlerini ustalıkla sunan Addo ile müşterileriniz ve çalışanlarınız hem konforu hissedecek hem de estetik açıdan tatmin edici bir ortamda çalışmaktan keyif alacak.


 
Yüksek teknolojiye sahip makineler kullanılıyor
 
Firma imajınızı ve verimliliğinizi doğrudan etkileyen öneme sahip ofis mobilyaları, Addo’nun 6000 metrekarelik kapalı üretim tesisinde özenle üretiliyor ve müşteri ile buluşturuluyor. Usta tasarımcıların ellerinden çıkan özel tasarımlar yüksek teknolojiye sahip makineler ile kusursuz ölçülerde üretiliyor, profesyonel montaj ve destek ekibiyle müşterilerilere sunuluyor. Üretimin her aşamasını bir bütün olarak gören Addo, tasarımdan satış sonrasına kadar her aşamada müşteri memnuniyeti öncelikli bir politika izliyor.
 
1992’den beri aynı politikayla devam ediliyor
 
Türkiye’de olduğu gibi İtalya’da da showrooma sahip olan Addo’da ofisinizin tam anlamıyla istediğiniz atmosfere bürünmesini sağlayan mimari projelendirme hizmeti de sunuluyor. Alanında uzmanlaşmış mimarlar tarafından incelenen ofisinize en uygun Addo ofis mobilyaları belirleniyor ve çalışma alanınızın bir ruha bürünmesi sağlanıyor. Addo, 1992 yılından beri devam ettirdiği kusursuzluk politikası ile Avrupa ve Türkiye’de ofis alanlarında sanat eserleri yaratmaya devam ediyor.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR