Adebayor Trabzonspor'a Geliyor! Sosyal medyada Heyecanlandıran Gelişme

Başakşehir'in golcü oyuncusu Emmanuel Adebayor Trabzonspor'a transfer oluyor! Adebayor Trabzonspor iddialarını haklı çıkaracak bir hamlede bulundu. Adebayor sosyal medyada Trabzonspor'u takip etmeye başladı! Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran gelişme!

Adebayor Trabzonspor'a Geliyor! Sosyal medyada Heyecanlandıran Gelişme
Yayın Tarihi: 3.08.2019 00:12:00

Başakşehir'in Togo'lu golcüsü Emmanuel Adebayor, Trabzonspor'a mı transfer oluyor? Uzun süredir forvet transferi için uğraş veren Trabzonspor'da gündeme gelen isim Başakşehirli Emmanuel Adebayor oldu! 

Roma'dan Patrick Schik'i isteyen ancak kiralayamayan Trabzonspor, gözünü Süper Lig'den Adebayor'a dikti. 35 yaşındaki golcü oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamak isteyen Fırtına, ilerleyen günlerde Başakşehirle masaya oturacak. 


ADEBAYOR SOSYAL MEDYADA TRABZONSPOR'U TAKİBE ALDI

Togolu golcü oyuncu Adebayor'un sosyal medyada Trabzonspor hesaplarını takibe alması, transfer iddialarını daha da güçlendirdi. Togolu golcünün Başakşehir'de kalmak istemediği ve kariyerinin son dönemlerini ilk 11'de oynayarak noktalamak istediği için Trabzonspor'u tercih edebileceği iddia ediliyor.

Başakşehir kulübünün de Adebayor'a Trabzonspor'a transferinde izin vermesi ve bonservis bedeli talep etmemesi bekleniyor. Adebayor - Trabzonspor flörtü ilerleyen günlerde transfer ile sonuçlanabilir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR