Adını Sen Koy Final Yaparak Ekranlara Veda Edecek

Star TV ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi final yaparak ekranlara veda edecek. Adını Sen Koy Final tarih ne zaman. Dizinin sonu geldi.

Adını Sen Koy Final Yaparak Ekranlara Veda Edecek
Yayın Tarihi: 12.10.2018 15:50:00

Star TV ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi yayından kaldırılıyor. Yeni sezonda 2 başrol oyuncusuyla anlaşamayan ve yeni bir hikayeyle ekrana gelen Adını Sen Koy programı için ekran macerası sonlanıyor.

Adını Sen Koy Reytinglere yenildi!


Adını Sen Koy için son hafta son fırsatlar. Ekranların sevilen dizisi Adını Sen Koy için Star TV yönetimi altarnatif bir yol aradı ancak olmadı. Yayınlandığı günden beri düşük reyting alan Adını Sen Koy dizisi, son olarak iyice reytinglerde düştü. Adını Sen Koy dizisi 12 Ekim reytingleri de bakılacak. Ancak dizi geçen senenin yarısı kadar reyting alamıyor.

Adını Sen Koy dizisi hem totalde hem AB de ABc+ aldığı reytinglerle ancak 60. sıralarda kendine yer bulabiliyor. İlk bölümü yayınlanır yayınlanmaz söylediğimiz bu reytingler bu iş olmaz yorumlarımız ne kadar da doğru çıktı. Adını Sen Koy dizisi ekran macerasını Ekim ayında tamamlayacak.

Adını Sen Koy dizisi Final tarihi Kasımın başında olacak. Star TV adını Sen Koy dizisi yerine Balçicek İlter'in sunduğu Olay Yeri programı ekranlara gelecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR