Adını Sen Koy sırra kadem bastı Dizi yine mi yayından kalktı

Sevilen günlük dizi Adını Sen Koy, geçtiğimiz haftalarda Star TV'de final yapmıştı. Fakat sonrasında Tv8'e transfer olan dizi yeni bir başlangıç yapmıştı.

Adını Sen Koy sırra kadem bastı Dizi yine mi yayından kalktı
Yayın Tarihi: 14.11.2018 11:49:00

Yayın macerasına TRT1'de başlayan Adını Sen Koy, 2. sezonunda Star TV'ye transfer olmuştu. Çok başarılı olan günlük dizi adeta haftalık dizilerle yarışır hale gelmişti.

Fakat bu sezon dizinin başrol oyuncuları Hazal Subaşı ve Erkan Meriç, Adını Sen Koy'dan ayrılınca dizinin hikayesi de kadrosu da değişti.

Dizinin yeni başrol oyuncuları Deniz Durmaz ve Cenk Torun oldu. Ama ne oyuncu değişikliği ne de hikayenin geldiği nokta izleyenleri memnun etmedi ve dizinin reytingleri düşmeye başladı.

Her gün daha da kötüye giden diziyi Star TV bitirme kararı aldı ve Adını Sen Koy final yaptı. Dizinin kemik takipçileri bu duruma çok üzülüp sosyal medyada bunu dile getirince şaşırtan bir gelişme oldu.


Çünkü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8, Adını Sen Koy'u transfer etti. Dizi bir hafta ara verdikten sonra hafta içi her gün 18:30'da Tv8'de ekranlara geldi.

Ama dizinin reytingleri daha da düştü. Hal böyle olunca diziye müdahale geldi ve yayın saati 12:30'a çekildi. 396. bölümünden itibaren yeni saati 12:30 olan dizi, iki gün ekrana geldi.

Fakat dizi Tv8'in bugünkü yani 14 Kasım Çarşamba günkü yayın akışında gözükmüyor. Hem de yerini sevilen program Gel Konuşalım almış durumda...

İşin garip tarafı dizi yarında gözükmüyor, bildiğiniz sırra kadem bastı yani... 

Reytingleri iyice düşen dizi, Tv8'de de tutunamadı mı yoksa başka bir sıkıntı yüzünden mi böyle oldu? Henüz bir açıklama gelmedi...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR