Adını Sen Koy'a yeni müdahale Yayın saati değişti

3 sezondur ekranlara gelen Adını Sen Koy, geçtiğimiz haftalarda Star TV'de final yapmıştı. Fakat sonrasında Tv8'e transfer olan dizi yeni bir başlangıç yapmıştı.

Adını Sen Koy'a yeni müdahale Yayın saati değişti
Yayın Tarihi: 12.11.2018 14:10:00

Yayın macerasına ilk olarak Trt1'de başlayan Adını Sen Koy, 2. sezonuyla Star TV'ye transfer olmuş ve çok da başarılı olmuştu. Adeta haftalık dizilerle yarışan günlük dizi hem çok konuşuldu hem de çok sevildi.

Fakat bu sezon dizinin başrol oyuncuları Hazal Subaşı ve Erkan Meriç, Adını Sen Koy'dan ayrılınca dizinin hikayesi de kadrosu da değişti.

Dizinin yeni başrol oyuncuları Deniz Durmaz ve Cenk Torun oldu. Fakat bu değişiklik izleyicilerin hoşuna gitmedi ve dizinin reytingleri giderek düştü.




Hal böyle olunca Star TV diziyi bitirme kararı aldı. Fakat iyi bir izleyici kitlesine sahip olan diziye Acun Ilıcalı sahip çıktı ve diziyi Tv8'e transfer etti.

Dizi geçen hafta yeni kalında izleyici karşısına saat 18.45'te çıktı. Ama beklenilen olmadı ve dizinin reytingleri daha da düştü. 

Bu nedenle diziye bir müdahale geldi ve yayın saati değişti. Dizinin 396. bölümünden itibaren yayın saati 12.30 olarak belirlendi.

Yani Adını Sen Koy bundan sonra hafta içi her gün saat 12:30'da Tv8 ekranlarında olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR