Af çıkacak mı? 2019 Af var mı ne zaman çıkacak

Af çıkacak mı? 2019 Af var mı yok mu? Genel Af çıkacak iddiaları ne derece doğru. Merakla beklenen AF gelişmelerini sizler için derledik. İşte son Af haberleri.

Af çıkacak mı? 2019 Af var mı ne zaman çıkacak
Yayın Tarihi: 29.04.2019 18:16:00

MHP'nin 31 Mart yerel seçimleri öncesi gündeminde yer alan ve çıkarmak için çaba sarf ettiği Af 2019 yılında çıkacak mı? Cezaevlerinin boşaltılması ve suçluların ıslahı için Af yasası gündeme alındı mı? TBMM'nin gündeminde Af yasası yer alıyor mu? Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel seçimler öncesi söz verdiği ve seçim beyannamesinde yer verdiği Af meselesi ne durumda? 2019'da Af Çıkacak mı? Mahkumların ve mahkum yakınlarının merakla beklediği Af ile ilgili haberimiz sizlerle...

2019 yılında Af çıkacağı beklentisi halen sürüyor! Milliyetçi Hareket Partisi'nin 31 Mart yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği ve seçim beyannamesine aldığı Af meselesi TBMM'nin gündeminden düşmüyor! MHP'nin önemle üzerinde durduğu ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin karşı çıktığı af meselesi ne durumda, Af konusunda son gelişmeler neler? Af, 2019 yılında çıkacak mı? Mahkum ve mahkum yakınlarının merakla beklediği Af yasasıyla ilgili son gelişmeler neler?

AF ÇIKACAK MI? 2019 AF YASASI GÜNDEMDE Mİ?

MHP'nin bazı suç ve suçlular için çıkarılmasını istediği Af, geçtiğimiz dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin itirazına takılmıştı. Erdoğan, bir mitingdeki konuşmasında "Suçluları cezaevlerinden çıkartan bir hükümet olamayız." diyerek son noktayı koymuş ve Af konusunda böyle bir düzenleme yapılmayacağına işaret etmişti. Ancak MHP cephesinde Af yasasıyla ilgili girişimler halen sürüyor. MHP, Devlet Bahçeli'nin önderliğinde Af yasasını meclis gündemine getirmek için kolları sıvadı. Ak Parti'nin Af için yeniden itiraz edip etmeyeceği merak konusu olurken, tıpkı Eyt meselesinde olduğu gibi Af konusunda da uzlaşılma olmaması konusunda Af yasasının meclis gündemine gelip gelmeyeceği de merak ediliyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR