Afili Aşk 27. bölüm izle Kanal D Son bölümü 18 Aralık (Afili Aşk 28. bölüm fragmanı)

Afili Aşk 27. bölüm izle. Kanal D ekranlarında son bölümü yayınlanan Afili Aşk 27. bölüm full izle. Afili Aşk 27. bölüm tamamı seyret. Afili Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 27. bölüm tamamı izle. Afili Aşk 28. bölüm fragmanı çıktı mı? Afili Aşk 27. bölüm tek parça tamamı izleyebilirs

Afili Aşk 27. bölüm izle Kanal D Son bölümü 18 Aralık (Afili Aşk 28. bölüm fragmanı)
Yayın Tarihi: 18.12.2019 23:49:00

Afili Aşk 27. bölüm izle. Kanal D ekranlarında son bölümü yayınlanan Afili Aşk 27. bölüm full izle. Afili Aşk 27. bölüm tamamı seyret. Afili Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 27. bölüm tamamı izle. Afili Aşk 28. bölüm fragmanı çıktı mı? Afili Aşk 27. bölüm tek parça tamamı izleyebilirsiniz.

Afili Aşk 27. bölüm izle tamamı tek parça 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk 27. bölüm izle. Afili Aşk 27. bölüm tamamı seyret. Kanal D ekranlarında rekorlar kıran Afili Aşk yeni bölümü ekranlara geliyor. Afili Aşk 27. bölüm 18 Aralık son bölümü. Afili Aşk 18 Aralık 2019 son bölümü izle. Afili Aşk yeni bölüm seyret. Kanal D sevilen dizisi Afili Aşk 27. bölümü izle! Afili Aşk yeni bölümde neler oldu?

Kerem Ayşe'ye evet dedi!

Kerem baygınken Ayşe yine bir şaka yaptı. Ancak Kerem evet'i hastanede duydu ve öğrendi. Kerem'i görüp evlilik teklifine heveslenen Volkan'da mı evlenecek bekleyip göreceğiz. Ayşe yine sarhoş olarak gizlenen tüm duygularını ortaya çıkartmayı başardı.

Afili Aşk son bölümü izle! 18 Aralık 2019!

Afili Aşk 27. bölümde "Yüz yıllardır süregelen kadın erkek arasındaki çatışma Kerem ve Ayşe'yi de karşı karşıya getirir. Bekarlığa veda partisinden sonra ikili arasında başlayan inatlaşma büyür ve bütün şirketin dahil olduğu büyük bir düelloya dönüşür. Evlendikten sonra “kadınlar ne ister, erkekler ne ister” sorularının listeleri şirketteki kadın ve erkek çalışanlara sunulur. Bu mücadelenin kazananı kim olacak Ayşe mi, yoksa Kerem mi?


Afili Aşk 27. bölüm de bütün bu zorlu günün ardından Kerem, Ayşe’nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlar. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecek midir? İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat’ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır." ekranlara geliyor.

Kerem ve Ayşe evlenebilecek mi?

En güzel günleri geride kalan Kerem ve Ayşe evleniyor mu? Afili Aşk 27. bölümde Kerem'den büyük bir sürpriz geliyor. Kerem yapacağı sürpizle Ayşe'nin kalbini kazanmayı başaracak. Afili Aşk son bölümde düğün mü yoksa gerçek evlilik mi olacak bekleyip göreceğiz. Ancak en gergin dönemlerde yaşananlar şok edecek. 

Afili Aşk 27. bölüm oyuncuları kimler?

Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Neşe Baykent (Yelda), Ozan Dağgez (Samet), Asena Tuğal (Hülya), Serkay Tütüncü (Volkan), Benian Dönmez (Melahat), Taner Rumeli (Rıza), Beril Pozam (Nazmiye), Hira Su Yıldız (Buse), Uğur Uzunel (Erkut), Güzide Arslan (Gonca), Umutcan Ütebay (Sabri), Yılmaz Kunt (Berk), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda)

Afili Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Afili Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 25 Aralık çarşamba günü yayınlanacak fragmanı ve tüyoları sizlerle. Ekranlarda rekorlar kıran Afili Aşk 28. bölüm fragmanı çıktı mı? Afili Aşk 25 Aralık yeni bölüm fragmanı neler olacak. Afili Aşk 25 Aralık 2019 yeni bölümü ekranlara gelecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR