Afyon'da Yarın 7 - 8 Ocak Tarihinde Okullar Tatil Edildi mi? Valilik'ten Kar Tatili Açıklaması Yapıldı mı?

Son günlerde ülke genelinde hissedilen soğuk hava dalgası Afyon'da da oldukça etkili oldu. Afyon'da özellikle yüksek kesimlerde yağan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Bu yağış sebebiyle yarın 7 - 8 Ocak tarihlerinde okullar tatil edildi mi? Valilikten son dakika açıklaması geldi mi?

Afyon'da Yarın 7 - 8 Ocak Tarihinde Okullar Tatil Edildi mi? Valilik'ten Kar Tatili Açıklaması Yapıldı mı?
Yayın Tarihi: 7.01.2020 00:03:00

Türkiye özellikle Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere soğuk hava dalgasıyla boğuşuyor. Bunun yanı sıra orta kesimlerde Ankara başta olmak üzere pekçok il ve ilçe beyaza teslim oldu. Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan, kışı ve soğuğu ayrı güzel Afyon şehrimiz de kar yağışı hayatı etkilemeye başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle tüm öğrenci, öğretmen ve veliler yarın 7 - 8 Ocak 2020 tarihinde okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Bununla ilgili Afyon Valiliği'nin sosyal medya hesaplarını mercek altına alan öğrenciler heran gelecek bir müjdeli haberi bekliyorlar.

Araçlar Yolda Kaldı

Afyon'da gece yoğun şekilde bastıran kar hayatı oldukça olumsuz bir şekilde etkiledi. Birçok araç yolda kaldı ve trafikte ilerleme zorluğu çekildi. Özellikle sabah işe giden vatandaşlar şehirin birçok kesiminde yolda kalan araçlara maruz kalarak trafikte uzun kuyruklar oluşturdular.


Peki 7 - 8 Ocak 2020 Tarihinde (Yarın) Okullar Tatil Edildi Mi?

Şehir genelinde kar yağışı devam ederken özellikle Çoban ilçesinde karın şiddeti yoğunlaştı. Bu sebeple Çoban ilçesinde ilk ve orta okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Şehir merkezinde şuan için yapılan bir açıklama yok. Bu sebeple tüm öğrenci, öğretmen ve veliler Valilik'ten Afyon şehir merkeziyle ilgili tatil açıklaması bekliyor.

7 - 8 Ocak 2020 Tarihinde (Yarın) Okulların Tatil Olma İhtimali Var mı?

Şimdilik sadece bazı ilçelerde kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Şehirde ulaşımı olumsuz etkileyen bir durum yok. Bu sebeple valiliğin yarın (7 - 8 Ocak 2020) tarihinde tüm Afyon genelinde ilk ve orta öğretime ara verilmesi düşünülmüyor. Daha doğrusu tahmin edilmiyor. Ancak ilerleyen zamanlarda bugün, yarın veya öbür gün bir tatil haberi olursa, bunları Ege'mizin insanı sıcak, kışı soğuk şehri Afyon'lu vatandaşlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyarız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR