Ağlama Anne dizisinde şok gelişme Zeynep bulundu ama yanında Alev'i istiyor

ATV'nin sevilen yeni dizisi Ağlama Anne dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. 2 bölümdür bulunamayan Zeynep ise nihayet ortaya çıktı.

Ağlama Anne dizisinde şok gelişme Zeynep bulundu ama yanında Alev'i istiyor
Yayın Tarihi: 26.11.2018 14:13:00

Başrollerini Özlem Yılmaz, Cansel Elçin ve Birce Akalay'ın paylaştığı dizide Özlem Zeynep'i kaçırtmıştı. Herkesin köşe bucak aradığı Zeynep'i zar zor da olsa Ali Osman buldu.

Dağ evinde elleri ayakları bağlı bir şekilde yerde yatan Zeynep'i, Ali Osman kurtardı. Zeynep'in bulunduktan sonraki halleri ise izleyenleri çok şaşırttı.

Çünkü Zeynep, Ali Osman'dan onu teyzesi sandığı Alev'e götürmesini istedi. Adnan’ın babası olduğunu öğrendikten sonra evi terk eden Zeynep, hala annesine de babasına da çok kızgındı.

Hastanede babası yaşam savaşı veren Alev ve Damla, aynı zamanda Zeynep’in hayatından endişe ederken; Ali Osman çıkıp geldi.




Alev'i kapının önüne çağıran Ali Osman'ın, ona büyük bir sürprizi vardı. Alev ise arabada Zeynep'i görünce şok oldu. O sırada Damla ve Adnan da kapıya gelmiş, ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Zeynep, Alev’e başını sallarak ‘Hayır’ işareti yaptı.

Zeynep'in Damla ve Adnan'ın orada olduğunu bilmesini istemediğini anlayan Alev kimseye bir şey çaktırmadı.

8. bölüm böyle biterken, Alev'in bu vesileyle kızıyla yakınlık kurup kuramayacağını herkes çok merak ediyor.

Neler olacağını, Alev'le Zeynep'in ilişkilerini nasıl evrileceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR