Ağlama Anne izleyicileri ikiye bölündü sizce kim haklı? Alev mi Damla mı

ATV'nin kısa sürede çok sevilen dizisi Ağlama Anne dün akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin izleyenleri ise dünkü gelişmelerden sonra ikiye bölündü.

Ağlama Anne izleyicileri ikiye bölündü sizce kim haklı? Alev mi Damla mı
Yayın Tarihi: 3.12.2018 16:34:00

Başrollerini Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin'in paylaştığı dizinin dünkü bölümünde ilginç gelişmeler yaşandı.

Geçtiğimiz hafta kaçırılan sonrasında ortaya çıkan Zeynep'in annesi Damla'ya ve babası Adnan'a olan öfkesi bitmemişti. Hal böyle olunca Zeynep de teyzesi Alev'in yanında kalma kararı verdi.

Bu durum Alev'le Damla'nın arasını iyice açarken, Alev Damla'yı babasına şikayet etti. Babasına Damla için “Doğurmadığı çocuğa annelik, başkasının kocasına kadınlık yapıyor” diyen Alev, kardeşine adeta büyük bir kazık attı.

Her şeyden habersiz, yıllarca babasız yaşayan Zeynep ise iyice darmadağın oldu.

Alev başta istemediği ve yıllarca görmediğini kızına kaçırılma olayından sonra yakınlaşma fırsatı bulmuşken bu durum izleyenlerin bazılarını rahatsız etti.


Alev'in fırsatçılık yaptığını dile getiren izleyiciler; çocuğunu istemeyen hatta onu pencereden atarak öldürmeye çalışan, Damla’nın kucağında hapishaneye getirdiği kızını istemeyen Alev, ne kadar anne diye düşünmeye başladı.



Son pişmanlığın fayda etmeyeceğini dile getiren izleyiciler Alev'in bu anne olma çabalarını yersiz buluyor.

Öte yandan izleyicilerin bazıları da Alev'i haklı bulup Damla'ya çok kızıyor. Bu izleyicilere göre Damla'nın en büyük hatası  Zeynep’e kendi kızı olduğunu söylemesi...

Damla'nın bir şekilde annesini anlatıp yine Zeynep'e bakabileceğini düşünen izleyiciler, Zeynep'ten gerçek annesini saklamasına kızıyor.

Neler olacağını, “Doğuran mı, büyüten mi anne?” tartışmasının nasıl evrileceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR