Ağlama Anne'de herkes Zeynep'i merak ediyor Zeynep ölecek mi?

ATV'nin iddialı yeni dizisi Ağlama Anne dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Özlem'in hain bir oyun oynadığı bölüm heyecanlı bir anda final yaptı.

Ağlama Anne'de herkes Zeynep'i merak ediyor Zeynep ölecek mi?
Yayın Tarihi: 19.11.2018 13:02:00

Başrollerini Özlem Yılmaz, Cansel Elçin ve Birce Akalay'ın paylaştığı Ağlama Anne, kısa sürede pazar akşamlarının sevilen dizilerinden biri oldu. 

Adnan’ın Zeynep'in babası olduğunu açıklaması herkesin hayatını adeta altüst etti. Kendinden saklanan gerçeği öğrenen Zeynep ise artık kime güveneceğini bilemiyordu. Bu yüzden de çaresizce Mert'e sığındı.




Bu durumdan yararlanan Özlem ise Mert'le Zeynep'i yan yana görünce şeytani planını devreye soktu. Mert'le Zeynep'i zehirleyen Özlem onları öylece bırakıp kaçtı.

Diğer taraftan da Zeynep'e ulaşamayan Adnan, Damla ve Alev her yerde kızlarını aramaya başladı. Peki Zeynep ölecek mi? Şimdi akıllardaki tek soru bu...

7. bölümün ardından yayınlanan 8. bölüm fragmanı ise iyice kafaları karıştırdı. Çünkü Özlem babasına “Bana, ben çok kötü bir şey yaptım” diye itirafta bulunuyor. Eve gelen polislere ise kapıyı Damla açıyor. Polislerin ne söylediğini bilmiyoruz ama Damla'nın bayılması herkesi bir hayli korkuttu.

Neler olacak, Zeynep ve Mert yaşacak mı? 25 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak 8. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR