Ahmet Çakar'ın Trabzonspor Beşiktaş Kehaneti de Doğru Çıktı!

Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesinde atmış olduğu bu tweet'le sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Ahmet Çakar'ın son kehaneti de doğru çıktı.

Ahmet Çakar'ın Trabzonspor Beşiktaş Kehaneti de Doğru Çıktı!
Yayın Tarihi: 5.03.2018 22:03:00

Beşiktaş haftanın kapanış mücadelesinde Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında oyun dengede ve sönük başladı. Her iki takımın da karşılıklı ataklarıyla mücadele devam etti.

Maçın ikinci yarısında Vagner Love yerine oyuna giren Negredo maçın ivmesini değiştirdi. Hem hızlı oyunu hem de yapmış olduğu şık paslarla Babel'in 2 gol atmasında ve sahanın yıldızı olmasında önemli katkı sağladı.

Maç sırasında 50 - 100 kişilik bir taraftar grubundan Trabzonspor yönetimine yönelik istifa sesleri yükseldi.

Beşiktaş maçı 2-0 kazanarak puanını 47'ye yükseltti. Galatasaray ve Başakşehir 50 puanla liderlik yarışında mücadele ederken, Fenerbahçe'de 44 puanla Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde yer aldı.

Maçtan Önce Ahmet Çakar'ın Kehaneti Güne Damgasını Vurdu


Maçtan önce Ahmet Çakar attığı tweet'te "İçimden bir ses Beşiktaş ın bugün kazanacağını hatta 2-0 gibi bir skorla döneceğini söylüyor.Nedendir bilmiyorum ama 2-0 a kitlendim yaklaşık dört saattir."  dedi.

Kısa sürede gündeme oturan bu tweet çok fazla etkileşim aldı. Birçok taraftar ve futbolsever skorun böyle bitip bitmeyeceği hakkında tartışma içerisine girdi. Skor da tam böyle bitince yine sosyal medyada hem Trabzonspor hem de Beşiktaş ve Ahmet Çakar'la ilgili ilginç paylaşımlar yapıldı.

İşte Ahmet Çakar'ın O Paylaşımı
 
Daha Önce de Ahmet Çakar Bayern Münih Beşiktaş Maçını Tahmin Etmişti

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Bayern Münih Beşiktaş maçının hemen öncesinde Ahmet Çakar tahminde bulunmuştu. Bir kağıda yazmış olduğu 5 - 0 'lık kağıda Sinan Engin'e uzatmış ve Sinan Engin'den tepki almıştı. Bu skora sinirlenen Sinan Engin kağıda yırtmıştı.

Ancak Ahmet Çakar'ın yazmış olduğu Bayern Münih kehaneti de gerçek çıkmış, Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Vida'nın kırmızı kart gördüğü mücadelede Bayern Münih'e karşı 5-0'lık bir skorla yenilmişti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR