Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül yeni parti kurdu! Hemen Adalet Partisi kurucuları kimler?

Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül yeni parti kurdu. Hemen Adalet Partisi kurucuları kimler? Hemen Adalet Partisi kuruldu mu kurucular üyesi belli oldu mu.

Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül yeni parti kurdu! Hemen Adalet Partisi kurucuları kimler?
Yayın Tarihi: 30.04.2019 20:35:00

Ahmet Davutoğlu ve Abdullah GÜl yeni parti kurdu mu? Hemen Adalet Partisi kurucuları kimler, Ak Parti'den ayrılan isimler yeni parti kurdu mu, resmi olarak siyasi parti kuruldu mu? Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'dan flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni partiye neler söyledi?

Ak Parti eski Genel Başkanı, Başbakan ve bir dönem Dışişleri Bakanlığı da yapan Ahmet Davutoğlu'nun yeni bir parti kurduğu iddia edildi! Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu siyasi partinin adı Hemen Adalet Partisi oldu! Hemen Adalet Partisi'nin 30 Nisan Salı günü kurulduğu iddia ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde isim vermeden eleştirdiği Ahmet Davutoğlu yeni partiyi kurdu mu, Ahmet Davutoğlu ile birlikte Abdullah Gül ve Ali Babacan da mı yeni partinin kurucuları oldu?

HEMEN ADALET PARTİSİNİN KURUCULARI KİMLER?


AK Parti'den ayrılan ve şu sıralar AK Parti yönetimini hedef alan Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül ve Ali Babacan'ın yer aldığı ekibin yeni bir siyasi parti kurduğu iddia ediliyor! 31 Mart yerel seçimlerinin ardından parti kuracakları dillendirilen isimler Hemen Adalet partisini mi kurdu? Sosyal medyada gündem olan iddiaya göre Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül ve beraberindeki bir kaç isimle birlikte AK PArti'ye rakip bir parti kurdu! Hemen Adalet Partisi adıyla kurulan parti gelecek seçimlere girmeyi ve kısa sürede örgütlenmeyi hedefliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eskiden Ak Parti'de yer alan isimlerin yeni bir parti kurarak kendilerine rakip olmalarına sert çıkmış, isim vermeden Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül gibi isimleri hedef tahtasına oturtmuştu. Hemen Adalet Partisi'nin kurulduktan sonra Erdoğan'ın nasıl bir tepki vereceği daha da merak edilmeye başlandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR