Akaryakıt Fiyatlarındaki Hareketlilik Devam Ediyor - Motorine Yeni Zam Geldi

Akaryakıt Fiyatlarındaki Hareketlilik Devam Ediyor - Motorine Yeni Zam Geldi

Akaryakıt Fiyatlarındaki Hareketlilik Devam Ediyor - Motorine Yeni Zam Geldi
Yayın Tarihi: 20.06.2023 22:54:00

Akaryakıt fiyatları, döviz ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalardan etkilenmeye devam ediyor. Son haftalarda benzin ve motorin gruplarında yapılan zamların ardından motorine bir zam daha uygulandı. Sürücüler, akaryakıt fiyatlarındaki indirim ve zam haberlerini yakından takip ederken, bayram öncesi fiyat değişiklikleri merakla bekleniyor. Güncel bilgilere göre, 20 Haziran 2023 Salı günü itibarıyla motorine 1 lira 64 kuruş zam yapıldı.

Motorin fiyatlarındaki zam ile birlikte pompa satış fiyatları güncellenirken, benzin ve LPG litre fiyatlarında da zam beklentisi oluştu. Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş, motorin fiyatlarına yansırken, bu artışın benzin ve LPG gruplarına da yansıması bekleniyor.

Kurban Bayramı öncesi motorin fiyatlarındaki 1 lira 64 kuruşluk zam sonucunda İstanbul, Ankara ve İzmir'de motorin litre fiyatı 24 TL'yi aşmış durumda. Zamdan etkilenen pompa satış fiyatlarıyla birlikte araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de akaryakıt fiyatları ne durumda?

İstanbul Anadolu Yakası'nda 1 litre benzin fiyatı 24,42 TL, motorin litre fiyatı ise 24,23 TL olarak belirlendi. LPG litre fiyatı ise 10,67 TL olarak satışa sunuluyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda benzinin litre fiyatı 24,42 TL, motorin litre fiyatı ise 24,23 TL seviyesine ulaştı. LPG litre fiyatı da 11,02 TL olarak pompa satış fiyatlarına yansıyor.

Ankara'da motorin litre fiyatı 24,23 TL, benzin litre fiyatı ise 24,42 TL olarak güncellendi. LPG litre fiyatı ise 10,97 TL olarak belirlendi. İzmir'de benzinin litre fiyatı 24,41 TL, motorin litre fiyatı ise 24,66 TL seviyesine yükseldi. LPG litre fiyatı da 10,74 TL olarak satışa sunuluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR