Akbank 100.000 TL'Ye kadar Yeni Bir Kampanya Açıkladı! Bu Kredi Hemen Ödenecek! IBAN numarasına yatacak!

Akbank 100.000 TL'Ye kadar Yeni Bir Kampanya Açıkladı! Bu Kredi Hemen Ödenecek! IBAN numarasına yatacak!

Akbank 100.000 TL'Ye kadar Yeni Bir Kampanya Açıkladı! Bu Kredi Hemen Ödenecek! IBAN numarasına yatacak!
Yayın Tarihi: 28.06.2023 09:56:00

Akbank, ihtiyaç kredisi alanında yüksek limitli kredi imkanı sunan yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, 100.000 TL ve üzeri kredi kullanma fırsatını elde edebilirsiniz. Bu yazıda, Akbank'ın kredi başvuru şartları ve süreci hakkında bilgiler sunacağız. Eğer 100.000 TL ve üzeri bir krediye ihtiyacınız varsa, Akbank'ın ihtiyaç finansmanı kredilerine başvurabilirsiniz.

Akbank, ihtiyaç kredilerini belirli bir limit dahilinde sunmaktadır. İnternet üzerinden verilen kredilerde bu limit 50.000 TL iken, banka şubesinden maaş müşterilerine verilen kredilerde 100.000 TL'ye kadar çıkabilmektedir. Ancak, bu limitlerin üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için banka yeni bir kampanya başlatmıştır. Bu kampanyada, bir taşınmaz ipoteği vererek 36 aya kadar yüksek bir krediye sahip olabilirsiniz. Bu krediyi kullanabilmeniz için banka politikalarına uygun olmanız ve gelir durumunuzun iyi olması gerekmektedir.

Akbank, ihtiyaç kredilerinde gelir belgesi talep etmeyebilirken, ipotekli kredilerde mutlaka gelir belgesi istemektedir. İpotekli kredilerde, vereceğiniz ipotek ve gelir durumunuza bağlı olarak kredi limiti belirlenecektir.

Akbank İpotekli İhtiyaç Finansman Kredisi Başvuru Şartları

Akbank üzerinden başvuracağınız tüm kredi ürünlerinde bankanın politikasına uygun olmanız gerekmektedir. Başvurunuzda, 1.000 TL gibi düşük tutarlı kredilerden 100.000 TL gibi yüksek tutarlı kredilere kadar, kredi notunuza göre işlem yapılacaktır. Eğer kredi notunuz düşükse veya bankalara olan borçlarınızda icralık durumlarınız varsa, kredi onayı almanız zor olabilir. Başvuru yapacak olan kişilerin 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. TC vatandaşı olmayan kişiler bu bankadan kredi alamazlar.

Gelir belgesi olan kişilerin en az 6 ay boyunca aynı iş yerinde çalışmış olması gerekmektedir. Emekli olan kişiler, emekli maaşlarını bu bankadan almalıdır. Esnaf olan kişilerin ise vergi levhalarının en az 12 ay süreyle açık olması gerekmektedir. Eğer bu şartlara uygun iseniz, kredi başvurunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz.

Akbank İpotekli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

100.000 TL ve üzeri kredi başvurusu yapmak isterseniz, bu bankaya bir ipotek vermeniz gerekmektedir. İpotekli kredilerde, banka değerli arsa, dükkan veya gayrimenkul talep etmektedir. Verdiğiniz mülklerin ekspertiz değeri doğrultusunda kredi limitiniz belirlenecektir. Kredi onayı aldıktan sonra ekspertiz ücretini ödeyerek, evinize veya diğer taşınmazlarınıza bir ekspertiz gönderilecektir. Bu ekspertiz değerlendirmesinden sonra banka, belirlenen değerin bir kısmına kadar kredi kullanmanıza izin verecektir. Örneğin, 500.000 TL değerinde bir ipoteğiniz varsa, en fazla 250.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Kredi aldığınızda, vadelerin en fazla 36 ay olacağını da unutmamanız gerekmektedir.

Kredi başvuruları banka şubelerinden yapılmaktadır. SMS veya internet üzerinden ipotekli kredi başvurusu yapılamamaktadır. Bu nedenle, banka şubesine gitmeden önce gerekli belgeleri de yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Akbank'ın yüksek limitli ihtiyaç kredisi kampanyası, ihtiyaçlarınızı karşılamak için cazip bir seçenek olabilir. Ancak, kredi başvurusu yapmadan önce bankanın belirlediği şartları ve süreci dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Gelir durumunuzun iyiliği ve ipotekli krediye uygun taşınmazınızın olması durumunda, başvurunuzu gerçekleştirebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu yüksek limitli krediden faydalanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR