Akbank 189 TL taksitli sıfır faizli 10 bin TL kredi için hemen başvuru yapın! Sadece bu yollarla başvuru yapılıyor!

Akbank daha önce hiçbir şekilde başlatmamış olduğu bir ihtiyaç kredisi paketi ile beraber karşımıza geliyor. Vatandaşlarımızın her türlü nakit ihtiyaçlarına yönelik karşılık gelebilecek ihtiyaç kredisi paketi ile karşımıza gelen Akbank vatandaşlarımızın her türlü nakit ihtiyaçlarına karşılık

Akbank 189 TL taksitli sıfır faizli 10 bin TL kredi için hemen başvuru yapın! Sadece bu yollarla başvuru yapılıyor!
Yayın Tarihi: 18.08.2020 21:46:00

Akbank daha önce hiçbir şekilde başlatmamış olduğu bir ihtiyaç kredisi paketi ile beraber karşımıza geliyor. Vatandaşlarımızın her türlü nakit ihtiyaçlarına yönelik karşılık gelebilecek ihtiyaç kredisi paketi ile karşımıza gelen Akbank vatandaşlarımızın her türlü nakit ihtiyaçlarına karşılık gelebilecek bir ihtiyaç kredisi programı başlattı. Bu başlatılan ihtiyaç kredisi kapsamında en az 100 bin kişinin bu ihtiyaç kredisi paketinden faydalanabileceği belirtiliyor. Siz de hemen Akbank mobil bankacılık işlemlerinden hızlı para başvurusu yaparak faizsiz 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

AKBANK SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Axess’liler, Hızlı Para ile acil nakit ihtiyaçlarına dilediği zaman evraksız, belgesiz ve hiçbir ücret ödemeden çözüm buluyor. Şubeye gitmeden haftanın her günü Hızlı Para alabilir, 240 aya varan taksitlerle rahatlıkla ödeyebilirsiniz.
Hızlı Paranızı;
Axess Mobil(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) ve Akbank Mobil ve İnternet’te Kart İşlemleri bölümünün içinde bulunan Hızlı Para menüsünden,
  • Size en yakın Akbank ATM veya Şubesinden ya da,
  • Akbank Telefon Şubesinden hemen kullanabilirsiniz.
  • Dilerseniz cep telefonunuzdan HP yazıp 6665’e SMS gönderin!
Akbank Mobil ve İnternet’e ister müşteri numaranızla; isterseniz Akbank kredi kartı bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Şifreniz yoksa veya şifrenizi hatırlamıyorsanız Şifre Al’a tıklayarak şifrenizi hemen alabilirsiniz.
  • En az 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu sonrasında;
  • 189 TL taksit 53 ay vade fırsatı ve yüzde sıfır faiz oranı
AKBANK 10 BİN TL ÖRNEK ÖDEME TABLOSU
 
KREDİ TUTARIAYLIK AKDİ FAİZ ORANI​TAKSİT SAYISIAYLIK TAKSİT TUTARI
10.000 TL0,00%53189,00 TL
20.000 TL0,99%72266,00 TL
50.000 TL0,99%144379,00 TL
80.000 TL1,25%180512,00 TL
 
Hızlı Para tutarı en az 10 bin TL, en fazla 80.000 TL'dir. Hızlı Para aylık akdi faiz oranı (KKDF ve BSMV hariç) yüzde sıfırdır. Taksit seçenekleri müşteriye özel yapılmaktadır. Hızlı Para işlemlerinde ücret alınmamaktadır. Aylık taksit tutarlarına vergi (BSMV) ve fon (KKDF) dâhildir. Hızlı Para aylık taksit tutarı, kredi kartı ile yapılan diğer harcamalar gibi, her ay hesap kesim tarihinizde ekstrenize yansıtılır. Hızlı Para taksitini her ay ekstrede belirtilen son ödeme tarihine kadar ödeyebilirsiniz. Kampanyaya 6665'e kısa mesaj gönderen tüm operatörlerin aboneleri katılabilir.


Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Onaylanan Hızlı Para, hesabınıza geçtikten sonra hesabınızdaki parayı ATM'lerden Neo kartınız ile veya size en yakın şubeye giderek çekebilirsiniz.

Hızlı Para'yı haftanın her günü 444 25 25'i arayıp kredi kart numara ve şifrenizi girdikten sonra kredi kartı menüsünden 3'ü tuşlayarak, Akbank ATM'lerinden, Akbank Şubelerinden veya www.akbank.com (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) Akbank İnternet'ten alabilirsiniz. Kartı bloke edilmiş, hakkında gecikme ve yasal takip olan, problemli bir kredisi olan müşteriler Hızlı Para hizmetinden faydalanamayacaktır.



 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR