Akbank 19 yaş üzerinde olanlara 33 bin TL ödeyecek! 33 bin TL ödeme hemen verilecek

Akbank 19 yaş üzerinde olanlara 33 bin TL ödeyecek! 33 bin TL ödeme hemen verilecek

Akbank 19 yaş üzerinde olanlara 33 bin TL ödeyecek! 33 bin TL ödeme hemen verilecek
Yayın Tarihi: 21.08.2023 20:04:00

Akbank yaptığı yeni kampanya ile birlikte 33 bin TL'ye kadar nakit kredi ödemesi yapacağını açıkladı. 19 yaş üzeri olan herkes, Akbank tarafından başlatılan bu kampanyaya katılabilecek ve nakit ödeme alabileceklerdir. Akbank 19 yaş üzerinde olan bu ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak işlem yapacaklardır. 

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan kişiler 19 yaş üzerinde olması ve başvuru şartlarına uygun olması isteniyor. Akbank üzerinden yapılan duyuruda nakit kredi ödemesi alacak kişilere 33 bin TL ödeme verileceği ve bu ödemeleri bankalarda hesabı olan kişilerin Akbank Direkt uygulamasından da alacağını söylemek isteriz. 

AKBANK KREDİ KAMPANYASINA BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Akbank kredi başvurusu yapmak için banka kredi puanı önemli olmaktadır. Banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olan herkes başvuru yapabilecek ve bu kredi kampanyasına katılabilecek. 1400 ve üzerinde kredi notu olanlar daha yüksek limitlerde ödemeler alabileceklerdir. 

Akbank üzerinden 19 yaş üzeri olan ve 33 bin TL kredi almak isteyenler başvurularını cep telefonları üzerinden SMS atarak kolayca yapabilirler. SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişilere banka Akbank şubelerine gitmeden değerlendirme sonucu vermektedir. SMS ile kredi başvurusu yapmak için Kredi TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. 4425 numarasına attığınız mesaj sonrasında ne kadar kredi onayı alacağınızı da görebilirsiniz. Tc kimlik numarası üzerinden yapılacak olan başvurular sonrasında kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi işlemleri gerçekleştirilmektedir. En yakın banka şubesi üzerinden kredi işlemlerinizi yapabileceğiniz ve onay olabileceğiniz bu kampanyalar dahilinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi verilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR