Akbank 22.000 TL Nakit Ödeme Başlattı! Akbank Hesabı Olanlara Müjdeli Haber SMS İle Gitti!

Akbank hesabı olanlar dikkat! 22 bin TL ödeme almak için yapacağınız işlem çok basit! 

Akbank 22.000 TL Nakit Ödeme Başlattı! Akbank Hesabı Olanlara Müjdeli Haber SMS İle Gitti!
Yayın Tarihi: 28.09.2023 09:29:00

Son zamanlarda para ihtiyacı olan kişiler için yeni bir destek var. 22000 TL'ye kadar nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere Akbank üzerinden hesaplarına hemen aynı gün içinde kredi ödemesi verilmektedir. Akbank 22 bin TL kredi için başvuru yapacak olan kişilere hemen aynı gün içinde destek vermektedir. Akbank sms ile başvuru ve internet üzerinden başvuru yapacağınızı açıkladı! 

SMS İLE KREDİ 

SMS İLE KREDİ almak için başvuru yapacak olan kişilere hemen aynı gün içinde destek verilecek. SMS ile başvuru yapmak için Kredi TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına gönderin. Kredi başvurusu yaptığınızda kredinizi hesaba atarak hemen sonuç verilecektir. Onay alırsanız da kredi ödemeleri hesaplara atılacaktır. 

MOBİL KREDİ 

Mobil kredi kampanyasına katılarak işlem yapacak olan kişiler ise Akbank Direkt uygulamasından mobil kredi kullanabilirsiniz. Mobil kredi kampanyası ile acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi ödemelerinizi hesaplara atabileceksiniz. Acil ihtiyacınızın olması ile Akbank Direkt uygulamasından kredi alabileceksiniz. Bu kredilerde de düşük faizli nakit verilecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR