Akbank 30.000 TL Kredi Ödemesi ile İlgili Açıklama Yaptı!

Akbank 30.000 TL Kredi Ödemesi ile İlgili Açıklama Yaptı!

Akbank 30.000 TL Kredi Ödemesi ile İlgili Açıklama Yaptı!
Yayın Tarihi: 19.05.2023 10:14:00

Akbank, bu sabah yaptığı açıklama ile 30.000 TL kredi ödemesi imkanı sunacağını duyurdu. Hem maaş alanlar hem de maaş almayan herkes, başvuru yapabileceklerdir. 30.000 TL ödeme alacak olan kişiler, 36 aya kadar vade seçeneğiyle kredi kullanabileceklerdir. Akbank, düşük faiz oranlarıyla kredi almak isteyenlere banka şubeleri yanı sıra, bankanın müşterisi olmayan kişilere SMS ile de başvuru yapma imkanı sağlayacaktır.

Akbank, kredi başvurusu yapmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla SMS ile başvuru imkanı sunmaktadır. Banka müşterisi olmasanız dahi 30.000 TL kredi için başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi notu 1400 ve üzerinde olan herkes, cep telefonlarından mesaj atarak bu bankadan kredi başvurusu yapma şansına sahiptir. Başvuru için "Kredi" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Böylece kredi başvurunuz alınmış olacaktır.

Eğer banka şubesine gitmeden kredi kullanmak isterseniz, Akbank Direkt kredisi ile hızlıca onay alabilirsiniz. İnternet bankacılığına giriş yaparak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Başvurunuz onaylandığında 12 aylık vadelendirme seçeneğiyle kredinizi anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

Akbank ayrıca, banka şubeleri ve müşteri hizmetleri aracılığıyla da kredi başvurusu imkanı sunmaktadır. Başvurunuzun onaylanabilmesi için kredi skorunuzun en az 1400 ve üzerinde olması gerekmektedir. Akbank'ın yaptığı açıklamaya göre, 30.000 TL kredi ödemesi yapma imkanı sunulmaktadır. Bu kredi fırsatından hem maaş alanlar hem de maaş almayan herkes başvuru yapabilir. SMS ile başvuru yapmak isteyenler için kredi notunun 1400 ve üzerinde olması yeterlidir. Ayrıca, banka şubeleri ve müşteri hizmetleri üzerinden de başvuru yapılabilmektedir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR