Akbank 50 bin TL Kadar Çok Uyguna Kredi Kampanyası

Akbank maaşın 20 katına kadar kredi kampanyası yapacağını duyurdu. Emekli maaşı alanlar ve çalışanlar bu bankadan maaşlarının 20 katına kadar ihtiyaç kredisi alabilecekler.

Akbank 50 bin TL Kadar Çok Uyguna Kredi Kampanyası
Yayın Tarihi: 20.02.2020 19:29:00

Akbank maaşın 20 katına kadar kredi kampanyası yapacağını duyurdu. Emekli maaşı alanlar ve çalışanlar bu bankadan maaşlarının 20 katına kadar ihtiyaç kredisi alabilecekler. Sizlere bu yazımızda bu kredi başvurusunu nasıl yapacağınızı ve 20 katına kadar kredi almak için şartların ne olduğu hakkında bilgiler vereceğiz.

Akbank ülkemizde hem kredi olsun hem de kredi kartı bakımından en çok tüketicinin başvuru yaptığı bankalardan birisidir. Bunun sebebi ise hemen sonuç vermesi ve ürünlerinin kalitesidir. Uygun faiz oranları ile işlem yapan Akbank bu sebepten dolayı sürekli olarak kredi kampanyalarına da bir yenisini eklemektedir. Akbank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan müşteriler emekli, devlet memuru ve çalışanlar ise maaşlarına göre kredi imkanı sağlanmaktadır. Akbank müşterilerine bu kredi imkanını verirken de bazı şartlara tabii tutmaktadır. Sizlere şimdi bu şartlar nelerdir ve hangi aşamalarda bu krediyi alabilirsiniz bunun bilgisini vereceğiz.

Akbank Kredi Başvurusu İçin Şartlar

Akbank üzerinden eğer bu kredileri almak istiyorsanız banka bazı şartlara uygun olduğunuzda onay verecektir. Bunun için ilk olarak kredi notunuzun önemi büyüktür. Kredi notu düşük olan ve icralık bir sıkıntısı olan kişiler bankalardan kredi başvurusu yapamazlar. Ayrıca bir iş yerinde çalışıyor olmanız gerekmektedir.

Çalışan kişilerin en az 3 ay sigortasının yatması (bu bazı durumlarda 6 ay olabilir), emekli olanların da Akbank üzerinden emekli maaşı alması gerekiyor. Devlet memuru olan kişiler ise memur belgeleri ile başvurularını yapabilirler ve maaşlarının 20 katına kadar kredi alabilirler. Başvuru yaptığınız kredilerde banka onay verirse aynı gün kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere başvuru aşamaları hakkında bilgiler vereceğiz.


Akbank Kredi Başvurusu

Akbank kredi başvurusu için en doğru yöntem banka şubeleridir. Banka şubelerinden evraklarınız ile birlikte başvuru yapabilirsiniz. Evraklar olarak kimlik, gelir belgesi ve istenmesi durumunda ikametgah belgesini götürebilirsiniz. Başvuru sonrasında krediniz değerlendirmeye alınır ve talep ettiğiniz tutar maaşınızın 20 katına kadarsa kredi alabilirsiniz. 2.500 TL maaş alan birisi 50.000 TL ve 60 ay vadeli kredi başvurusu yapabilir. Akbank ihtiyaç kredisi 3.000 TL ile 100.000 TL arasında verilmektedir. Eğer bu miktarın üzerinde kredi alacaksanız da bankaya ipotek vermeniz gerekiyor.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra banka sizden dilerse kefil isteyebilir. Kefil bulacağınız kişinin de kredi notunun düzgün olması ve evliyse eş rızası alması gerekmektedir.

Akbank Online Kredi Ne Kadar Alınır?

Bankaya gidecek zamanınız yok ve acil para ihtiyacınız varsa Akbank Direkt uygulaması üzerinden hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Akbank Direkt üzerinden yaptığınız kredi başvurusu onay alması durumunda hemen hesabınıza yatacaktır. 50.000 TL’ye kadar verilen bu kredi maaşınıza göre değil, kredi notunuza göre limit belirlenerek yapılmaktadır. Akbank Direkt kullanmak için bankadan bir hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifrenizin olması gerekmektedir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR