Akbank 90.000 TL Borç Kapatma ve Transfer Kredisi Müjdesi Verdi, Banka Kapılarını Ağzına Kadar Açtı

Akbank üzerinden 90 bin TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı! 24 ay vadeye kadar ödeme olacak.

Akbank 90.000 TL Borç Kapatma ve Transfer Kredisi Müjdesi Verdi, Banka Kapılarını Ağzına Kadar Açtı
Yayın Tarihi: 5.10.2023 09:00:00

Akbank, emekliler için hazırladığı yeni kampanya ile birlikte vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler vereceğini açıkladı. Emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden işlemlerinizi yapacağınız bu kampanyada Akbank diğer bankalardaki olan borçlarınızı kapatmanız içinde sizlere destek vermektedir. 

AKBANK NAKİT KREDİ VE BORÇ KAPATMA KREDİSİ 


Banka borçları ile sorunu olan tüm emekliler için 90 bin TL'ye kadar ödeme verileceği haberi geldi. Başvuru yapacak olan tüm emeklilere banka hızlı ve anında sonuç vermektedir. Emekli maaşlarını bu bankadan alan kişiler için hazırlanan yeni kampanyada ayrıca diğer bankalardaki borçlarınızı da kapatabileceksiniz. Borç kapatma kredisi ile tüm banka borçlarınızı hesaplayabilir ve bu borçları kapattıktan sonra üzerine de ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. 



Akbank başvuru yapmak isteyen kişiler için banka resmi internet sitesi üzerinden bir sayfa açtı. Bu sayfa ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişilere destek verileceği açıklandı. Başvuru yapacak olan kişiler ayrıca SMS atarak da kredi alabileceklerdir. SMS ile kredi başvurusu yapmak için KREDİ TC KİMLİK yazarak bu mesajı 4425 numarasına gönderebilirsiniz. 4425 numarasına gönderilen mesaj sonrasında kredi onayı alan kişiler 24 ay vadeye kadar 90 bin TL ödeme alabileceklerdir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR