Akbank açıkladı: TC kimlik ile 100 bin TL ödeme almak çok kolay 1 yöntemle olacak!

Akbank açıkladı: TC kimlik ile 100 bin TL ödeme almak çok kolay 1 yöntemle olacak!

Akbank açıkladı: TC kimlik ile 100 bin TL ödeme almak çok kolay 1 yöntemle olacak!
Yayın Tarihi: 11.10.2023 23:12:00

Akbank, kimlik numarası üzerinden hızlı kredi başvuru fırsatı sunuyor. 100.000 TL'ye kadar kredi almak isteyenler, banka şubelerine gitmeden kolayca başvurularını gerçekleştirebilirler. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, başvuruları hızlandırmak için 5 dakikada sonuçlandırdığını ve hemen ödeme yaptığını belirtmektedir. Akbank'ın kredi puanı 1500 ve üzerinde olan herkes, bu kampanyadan faydalanabilir. Nakit kredi almak isteyenlere, 3 ay ertelemeli ve gelir belgesiz kredi seçeneği sunuluyor. Kredi puanı düşük olan kişiler ise kefil gösterebilir veya Akbank'tan emekli maaşı almaları durumunda kredi ödemesi alabilirler.

Akbank üzerinden TC kimlik numarasıyla kredi başvurusu yapmak isteyenler, cep telefonları üzerinden hızlı bir şekilde başvuru gerçekleştirebilirler. Başvuru yapmak için "kredi" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasını içeren bir SMS'i 44 25 numarasına göndermek yeterlidir. Banka, SMS başvurusunu hemen değerlendirir ve onaylanan krediyi Akbank Direkt uygulaması üzerinden kolayca kullanma imkanı sunar.

Akbank Direkt uygulaması üzerinden kullanılan kredilerde düşük faiz oranları ve gelir belgesi gerekmeksizin kredi kullanma avantajı sağlanır. Emekli maaşı alanlar da emekli maaşlarını Akbank'a taşıdıktan sonra, yakındaki banka şubelerine giderek hızlıca yüksek limitli kredileri kullanabilirler. Ayrıca, maaşı Akbank'a taşıdıklarında 7.000 TL'ye kadar emekli promosyonu alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR