Akbank Banka Hesabı Olan Dikkat: 5 gün süreniz kaldığını bilmeniz lazım!

Akbank Banka Hesabı Olan Dikkat: 5 gün süreniz kaldığını bilmeniz lazım!

Akbank Banka Hesabı Olan Dikkat: 5 gün süreniz kaldığını bilmeniz lazım!
Yayın Tarihi: 17.05.2023 22:54:00

Akbank hesabı olanlar için önemli bir duyuru! Banka, yeni bir kampanya başlattığını açıkladı ve nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunacağını belirtti. Akbank, başvuruları Akbank Direkt uygulaması üzerinden veya cep telefonuyla SMS göndererek gerçekleştirecek olan müşterilerine düşük faizli ve masrafsız kredi fırsatı sunmaktadır.

Akbank üzerinden kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, cep telefonları üzerinden SMS göndererek veya en yakın Akbank şubesine giderek başvurularını yapabilirler. Banka müşterisi olan kişilere gelir belgesi olmadan ve masrafsız ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Ayrıca Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapılan başvurular da hızlı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.

Başvuruları Akbank Direkt uygulaması veya cep telefonu üzerinden SMS göndererek yapmak isteyen vatandaşlar, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli krediler için 5 dakika içinde sonuç alabilmektedir. Akbank Direkt uygulamasına giriş yaparak başvuru yapacak olan müşteriler, uygun şartları sağladıklarında aynı gün içinde kredi ödemelerini hesaplarına alabilmektedirler. Düşük faizli kredi ödemeleri Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapılan başvurularla müşterilerin hesaplarına aktarılmaktadır.

SMS ile kredi başvurusu yapmak için 4425 numarasına Kredi yazıp boşluk bırakın ve TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndermeniz halinde, kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Bu şekilde kredi almış olacaksınız ve nakit kredi almak isteyenler hemen sonuç alacaklardır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR