Akbank banka hesabı olanlar dikkat: 150 TL iade ediliyor!

Akbank banka hesabı olanlar dikkat: 150 TL iade ediliyor!

Akbank banka hesabı olanlar dikkat: 150 TL iade ediliyor!
Yayın Tarihi: 28.06.2023 22:21:00

Akbank, müşterilerine sunduğu yeni bir kampanya ile Axess kart sahiplerine elektrik faturası talimatı verme karşılığında chip-para kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kartlarıyla fatura talimatı veren müşteriler, belirli bir miktar chip-para kazanabiliyor.

Kampanya şartlarına göre, birden fazla kartı olan müşterilerin en az bir talimatı Axess veya Free kartlarında olmalıdır. Axess, Axess Öğrenci ve Free kartlarla verilen 1 veya 2 yeni fatura talimatı için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura talimatı için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura talimatı için ise 150 TL chip-para kazanma imkanı sağlanmaktadır.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve Haziran ayı boyunca kampanyaya dahil olan kartlarla verilen tüm fatura talimatlarından en fazla 150 TL chip-para kazanılabilir. Kazanılan ödül tutarı, 2 Temmuz 2023 tarihinde müşterinin kartına chip-para olarak yüklenecektir.

Ancak, kampanyadan ödül kazanmanın şartları bulunmaktadır. Ödül kazanılan tutarın 6 ay boyunca ilgili otomatik ödeme talimatlarının iptal edilmemesi ve talimat verilen faturaların belirtilen kredi kartlarından tahsil edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde chip-para taahhüt sonunda geri çekilecektir.

Fatura talimatlarıyla yapılan ödemelerde bankanın belirlediği otomatik fatura ödeme faizi uygulanmaktadır. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, fatura ödeme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ise gecikme faiz oranı uygulanır. Kampanyaya katılmak için 30 Haziran 2023 tarihine kadar Akbank internet sitesinde yer alan "KAMPANYAYA KATIL" butonuna tıklamak veya "FATURAC" yazıp 4566'ya SMS göndermek yeterlidir. Kampanyaya katılım, SMS'in Akbank sistemine ulaşmasından ve kayıt olma bilgisinin Akbank tarafından verilmesinden sonra sağlanır. Bu kampanya, Akbank müşterilerine sunulan bir fayda olarak değerlendirilmelidir ve Uludağ Elektrik faturalarından indirim sağlamamaktadır. Katılım için gönderilen SMS'ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir ve bir ay içinde sadece bir fatura kampanyasına katılabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR