Akbank banka kartı olan dikkat: 20-25 Ekim arası işlem yapmanız isteniyor!

Akbank banka kartı olan dikkat: 20-25 Ekim arası işlem yapmanız isteniyor! 

Akbank banka kartı olan dikkat: 20-25 Ekim arası işlem yapmanız isteniyor!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 23:15:00

Son dakika haberine göre, Akbank, 20-25 Ekim arası işlem yapan tüm vatandaşlara müjdeli bir kredi kampanyası sunuyor. 100.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanıyla, ihtiyaçlarınızı karşılamak artık çok daha kolay! İşte detaylar:

Akbank üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusuyla, 100 bin TL'ye kadar nakit kredi alabilirsiniz. Bu krediyi 24 ay vadeli olarak ödeyebilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirmek için Akbank müşterisi olmanız ve internet bankacılığı uygulamasını kullanmanız gerekiyor.

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU SMS İLE KOLAY BİR ŞEKİLDE SİZLERE SUNULACAK

Ayrıca, diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız için de Akbank size destek kredisi sunuyor. Akbank'ın yeni kampanyası, cep telefonunuzdan SMS atarak başvuru yapma kolaylığı sağlıyor. Başvurunuzu yaptıktan sonra sadece 5 dakika içerisinde sonuç alabilirsiniz ve onaylanan kredi hemen hesabınıza yatırılır.

KREDİ NOTU ÖNEMLİ

Kredi başvurularınız için kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca, en az 3 aylık bir sigortanızın olması da kredi almanız için önemli bir etkendir. Eğer Akbank müşterisi iseniz, bankanın internet bankacılığını kullanarak, banka şubelerine gitmeden 100 bin TL'ye kadar yüksek limitli krediyi hemen kullanabilirsiniz.

Akbank'ın online kredi seçeneği, masrafsız kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurun!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR