Akbank bankamatik kartı olanlara 30 bin TL ödeme yaptı!

Akbank bankamatik kartı olanlara 30 bin TL ödeme yaptı!

Akbank bankamatik kartı olanlara 30 bin TL ödeme yaptı!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 11:01:00

Akbank, hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilere yönelik bir kampanya başlatmıştır. Bu kampanya kapsamında, 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunulmaktadır. İşte Akbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası hakkındaki detaylar:

Akbank, bu kampanya ile müşterilerine 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Kredi kullanmak isteyen müşteriler için 36 ay vade seçeneği mevcuttur. Bu sayede kredi ödemelerinizi uzun bir süreye yayabilirsiniz.

 Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, Akbank şubelerine giderek veya bankanın internet bankacılığı hizmetini kullanarak başvurularını yapabilirler. Ayrıca SMS ile kredi başvurusu da yapılabilmektedir. Akbank, kredi başvurularını değerlendirirken belirli kriterleri göz önünde bulundurur. Kredi notunuzun 1200 ve üzerinde olması bu kampanyadan faydalanmanız için önemlidir.

Akbank, bu kampanya kapsamında başvuru yapan müşterilere hızlı bir şekilde kredi onayı vermektedir. Başvurunuzdan sonra 5 dakika içinde kredi sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Akbank, SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler için hızlı bir hizmet sunmaktadır. "KREDİ TC Kimlik Numarası" yazıp 4425'e SMS göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Akbank, bu kampanya ile müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunmaktadır. Başvurularınızı şubelerden, internet bankacılığından veya SMS ile yapabilirsiniz. Kredi notunuzun 1200 ve üzerinde olması, kredi başvurunuzun olumlu sonuçlanması için önemlidir. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için en yakın Akbank şubesine başvurabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR