Akbank duyurdu! Banka hesabı olan kişilere destek ödemesi!

Akbank duyurdu! Banka hesabı olan kişilere destek ödemesi!

Akbank duyurdu! Banka hesabı olan kişilere destek ödemesi!
Yayın Tarihi: 27.09.2023 15:54:00

Akbank, Eylül ayında müşterilerine özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Banka, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurduğu kampanya ile başvuruda bulunan herkese düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Nakit ihtiyacı olan kişiler, Akbank müşterisi iseler Akbank Direkt uygulamasını kullanarak kolayca kredi başvurusu yapabilirler. Ancak başvuru yapmadan önce bazı şartların sağlanması gerekmektedir.

Kredi başvurusu yapabilmek için uygun bir kredi notuna sahip olmak önemlidir. İyi bir kredi notuna sahip olanlar, başvurularını hızlı bir şekilde onay alabilir ve kredi tutarını hesaplarına aktarabilirler. Başvuru sürecini hızlandırmak isteyenler, SMS ile başvuru yapma seçeneğini de kullanabilirler. Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler, cep telefonlarından kredi yazıp boşluk bırakarak kimlik numaralarını yazıp 44 25 numarasına SMS göndererek başvuruda bulunabilirler.

Akbank müşterileri, bankanın mobil uygulaması olan Akbank Direkt üzerinden de kredi başvurusu yapabilirler. İnternet bankacılığı şifresi ile giriş yaparak 7/24 başvuru yapma imkanına sahiptirler. Kampanya kapsamında 36 aya kadar vade seçeneği ile ihtiyaç kredisi başvuruları kabul edilmektedir. Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası, Eylül ayında nakit ihtiyacı olan vatandaşlara finansal destek sağlamayı amaçlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR