Akbank duyurdu: Ekim ayı sonuna kadar başvuru yapın

Akbank duyurdu: Ekim ayı sonuna kadar başvuru yapın

Akbank duyurdu: Ekim ayı sonuna kadar başvuru yapın
Yayın Tarihi: 18.10.2023 08:23:00

Akbank ekim ayı sonuna kadar devam edeceği yeni bir kredi kampanyası duyurusu başlattı ve nakit ihtiyacı olan her vatandaş için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri gerçekleştireceğini duyurdu. Akbank yapmış olduğu bu kampanya ile birlikte bireysel kredi kullanacak olan vatandaşların uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemelerini alabilecekleri bir kredi paketi hazırladı ve bu Kredi paketi ile birlikte de vatandaşları diledikleri zaman ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini duyurdu. Akbank 18 yaş üzerinde olan her vatandaş için gerçekleştirmiş olduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olup Kredi işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmeleri durumunda Akbank bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte işlemlerinizi hemen aynı gün içinde yapabilecek ve kredinizi hızlı bir şekilde hesabınıza yatırabileceksiniz.
 
Akbank üzerinden Cep telefonunuz aracılığı ile birlikte SMS atarak da bireysel tüketici kredisi kampanyası katılabiliyorsunuz. Akbank SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların cep telefonu üzerinden mesaj atabilmesi için kredi yazıp boşluk bırakıp t.c kimlik numarasını da yazdıktan sonra akbank'ın SMS servis numarası olan 44 25 numarasını mesaj olarak göndermeleri halinde bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmış olacaktır.
 
Akbank tarafından başlatılan bu bireysel tüketici kredisi kampanyasında başvurularını gerçekleştirerek nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara belirli şartlar dahilinde banka hızlı bir şekilde ödemeleri Akbank direkt uygulaması üzerinden de 7 gün 24 saat vermektedir. Akbank hesabınızın olması durumunda Akbank direkt uygulamasına giriş yapabilir ve buradan bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 
 
Akbank aynı zamanda emekli olan vatandaşlara da destek vereceğini ve ekim ayı sonuna kadar düşük faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri yapılabileceğini açıkladı. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR